Specifikationer för en född 2003 Gratis Husbil

I 2003 års Born Free Motorcoach är en klass C fritidsfordon. Motorn coach är byggd på en lastbil chassi med en bifogad hytt sektion och är också känd som en husbil eller mini. Det driver ungefär som en van på grund av liknande byggmetoder. Denna motor coach omfattar anläggningar för att duscha, laga mat och sömn, oberoende av plats eller resor status. Prestandaspecifikationer

2003 Born Free Motorcoach är 26 meter i längd. Den är byggd på en Ford E450 chassi och drivs med en Ford V-10 bensinmotorer. Den luftkonditionering enhet finns i 7.000 till 15.000 BTU och ugnen kan producera 10.000 till 35.000 BTU. Beredaren finns i 6 - och 10-liters storlekar och funktioner på både gas och el kraftkällor. Chassit har en avgasbroms, air-assisted fjädring och styrning stabilisator. Gas och diesel generatorer finns i 2 - till 8-kilowatt storlekar Addera Underhållning och Comfort

2003 Born Free Motorcoach är tillgänglig med tre dörrar.. Stolarna och soffan är klädd i tyg. En TV är tillgänglig i 10 - till 40-tums platt, LCD eller platta bildformaten. En DVD-spelare är valfritt. Den stereo är standard med en AM /FM tuner men kan uppgraderas med en CD-spelare. På TV stöds av en satellitantenn och ett satellitsystem är tillgängligt för en extra kostnad.
Extrautrustning

2003 Born Free Motorcoach har ett brett sortiment av tillbehör för funktionalitet, komfort och bekvämlighet. Förare kan välja en 6 - eller 8-vägs elmanövrerad stol med en 3M filmtäckning på cockpit fönstret för körkomfort. Markiser och slide-outs i olika storlekar kan läggas att ge skugga på soliga dagar och öka livsrum vid dåligt väder. Elektriska fönsterhissar, farthållare och en bakre-syn kamera /monitor är säkerhetsfunktioner som många konsumenter kommer att finna praktiskt i alla körsituationer.
Layout

cockpit 2003 Born Free motorcoach har två kaptenens stolar. Den passagerarsidan förarstolen kan vridas runt för att möta ett stationärt bord och extra kaptenens stol för måltider, läsa eller spel. Soffan ligger mittemot bordet området och kan fällas ut till en sovande yta. Drottning säng ligger på baksidan av motorcoach nära ett badrum som har en dusch, toalett, fåfänga och medicinskåp. Köket ligger i mitten av motorcoach och har en fyra-brännare spis, ugn, dubbelsidig diskbänk, kyl och frys.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118647.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.