Hur man byter en Slide Topper

En bild topper är en markis som drar och sträcker med slide-out rum i ditt fritidsfordon. Den topper hjälper till att skydda dig från regn, löv och annat fallande skräp, något som inte händer att falla på topper medan det är öppet kommer att glida av när den är indragen. Efter avlägsnande av gamla topper, är det dags att ersätta den med en ny för att hålla din reglaget glider med lätthet. Saker du behöver
Ladder
borrmaskin
Silikon Tänger tätningsmedel ruler
Visa fler instruktioner
1

Stå på stegen och linje upp de nya monteringsfäste hål med dem i RV där den gamla markisen installerades. Löst in skruvarna för att montera båda konsolerna. Borra i de medföljande skruvarna för att montera båda fästena till RV.
2

Pressa ut silikon och tillämpa den på hela bakkanten av förtältet järnväg. Borra skenan i hålen med de medföljande järnväg skruvarna för att försegla den till RV.
3

Lyft upp förtältet och för in tyget första vänd ner i högra fästet reling guide. Sätt i förtältet högra arm i rätt fäste.
4

Skjut vika ned skenan och sätt vänster arm genom sin markis hålet för att ansluta den till fästet.
5

bort sprintarna, som ligger vid slutet av markis tyg på både vänster och höger sida, med tång.
6

Mät den synliga längden av båda stängerna med linjal och justera dem enligt topper instruktioner. Till exempel, om instruktionerna säger båda armarna måste vara lika synliga längder av 9 inches för centrering och korrekt installation av markisen, justera sedan båda armarna tills de är både synliga längder av 9 inches.
7

Borra plåtskruv i vänster fäste hål för att fästa vänster arm på fästet. Borra ställskruven till en av den vänstra järnväg två första hålen för att fästa det till RV.
8

Drill, ställskruven till en av den högra skenan två första hål för att avsluta fästa markis för att RV.
9

Öppna RV slide-out rum att använda förtältet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118594.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.