Hur hoppar Husbil 6 Batterier Wired i en serie

Husbilar kan vara väldigt roligt. Du kan använda dem på roadtrips, ta dem över hela landet och se familjen, eller kanske bara läger ner på gatan när suget uppstår. Precis vad som helst, husvagnar och husbilar behöver underhåll. På grund av den stora elektriska belastning som de flesta husvagnar har, de kräver en hel del batterier för att släcka den typ av makt till de tillbehör som de behöver. Men om du behöver för att få fart din husbil, hur du räkna ut allt som ledningar? Oroa dig inte, det är lätt och bör bara ta några minuter att göra. Saker du behöver
skruvnyckel som
Batteriladdare med jump-start-läge
Visa fler instruktioner
1

Pop batterifacket öppet och inspektera batterier. Batterier seriekopplade har ett batteri kabel som ansluter den negativa polen på ett batteri till den positiva polen på nästa batteriet, och vidare ner linjen tills du bara har två anslutningar: pluspolen på det första batteriet och den negativa terminalen på sist.
2

Kontrollera att du har rätt batteriladdare för jobbet. När kabeldragningen batterier i serie, multiplicerar spänningen med varje batteri. Så om du har fyra 12-volts batterier, behöver du en 48-volts laddare för att få systemet igång. Addera 3

Anslut den positiva ledningen från batteriladdaren till den positiva terminalen på första batteriet, den ena med en positiv ledning som inte ansluter till andra batterier.
4

Anslut minuskabeln från batteriladdaren till den negativa terminalen på sista batteriet, den ena med en negativ leder som ansluter till en bergvärme, vanligtvis på ramen.
5

Ställ batteriladdaren att kickstarta läge, och koppla in den i. Batterierna börjar laddas.

6

Låt batterierna laddas i två minuter och sedan försöker starta bilen. Om det inte startar, växlar laddaren till standarden laddningsfunktion. Låt den ladda i minst fyra timmar och försök igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117519.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.