Hur man installerar Bromsbelägg på en kung Quad

Din Suzuki kung Quad utsätts för ständigt föränderliga körtillstånd samtidigt som du kör i en off-road miljö, kräver ständig användning av bromsarna för att behålla kontrollen i alla lägen. Själva karaktären av denna typ av ridning kan drastiskt minska livslängden på de främre bromsbelägg, bortnött dynan materialet tills inget finns kvar. Om den lämnas att bära undan helt, kan de kuddar "Metal motbrickorna utlösa förödelse på din kung Quad s broms rotorer, gör din bromssystemet värdelös. En del arbete är inblandade för att byta bromsbelägg, men uppgiften är tillräckligt enkla för att slutföra på egen hand. Saker du behöver
12 och 17 uttag mm
Breaker bar
Ordet jack
Hylsnyckel
platt skruvmejsel
5 mm insexnyckel
Bromsbelägg

Visa mer instruktioner
1

Park ATV på en nivå arbetsområdet och dra åt parkeringsbromsen. Lossa de främre hjulens muttrarna med en 17 mm hylsa fäst till en breaker bar.
2

Lyft ATV framhjulen från marken med en domkraft.
3

Skruva framhjulens muttrarna helt med en 17 mm hylsa och en hylsnyckel. Dra framhjulen bort av framaxeln nav.
4

Skruva loss bromsok montering bultar med en 12 mm hylsa fäst till en hylsnyckel. Lyft bromsoken bort de främre broms rotorer.
5

in en bred, platt skruvmejsel i mätmarkörernas öppningar och mellan bromsbeläggen. Tryck bromsbeläggen mot insidan av bromsok att pressa bromsok kolvarna.
6

Skruva paret av bromsbelägg stift från baksidan av bromsok med en 5 mm insexnyckel. Dra bromsbelägg och deras fjäderclips ur mätmarkörernas öppning.
7

Dra fjäderklämmor och shims metall off av bromsbeläggen och placera dem över en uppsättning nya bromsbelägg.

8

in de nya bromsbelägg i de främre bromsoken 'öppning. Skruva stiften bromsbelägg in i bromsok för att säkra bromsbelägg med 5 mm insexnyckel.
9

Skjut bromsok över bromsen rotorer och på sina fästen. Skruva bromsok montering bultar på plats med 12 mm hylsa fäst till en hylsnyckel.
10

Montera hjulen på framaxeln nav med 17 mm hylsa fäst till en hylsnyckel för att dra klacken nötter.
11

Sänk ATV till marken och ta bort domkraft. Pumpa frambromsen spaken tills den känns fast när den dras, vilket innebär att bromsbeläggen har stängt runt broms rotorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117908.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.