Hur man byter vajern på en ATV vinsch

En ATV vinsch är ett bra tillbehör för din utomhus maskin. Det kan dra en kompis ATV fastkörning, dra en last upp en ravin eller ens få dig i trubbel om så behövs. Men oavsett hur mäktig vinschen är, behöver du en stark kabel, med några veck eller att hantera lasten. Du kan byta ut en kabel som har skrapats längs en sten, eller börjar striden för att förhindra en katastrof innan det händer. Saker du behöver
ATV vinsch
U bultar
mjölkkartonger
Cinder block
kvastskaftet
Tänger
Handskar
Visa fler instruktioner

1

Ta bort den gamla kabeln genom att vrida på ATV, sedan sätta vinschmotom in framåt och sedan starta vinschen åtgärden. Med handskar, dra kabeln handen över handtaget som vinschen rullas, och spolen på marken.
2

Slide en U bult i botten av ett mjölkpaket, trä sedan ändarna på U bult med passande muttrar, tills nötterna är ca 1/2 tum upp U bolt (en på varje sida). Gör detta för en sekund mjölkpaket också. Placera dem cirka 2 meter ifrån varandra framför ATV vinsch med bottnarna uppåt.
3

Skjut en kvast handtag genom en spole av 1/4 tums ståltråd, och skjut en änden av skaftet genom en av U-bultarna på mjölkpaket, och den andra änden genom andra U bult. Detta kommer att hålla spolen på plats medan vinschen är lindad. Ställ konkreta aska block framför och bakom mjölkkartonger.
4

Dra av ca 3 meter av ståltråd. Trä tråden i vinschen kabellås receptor och dra åt med en spärr. Om det inte finns något sådant på din vinsch, vira sladden runt vinschen, och sedan fast den med en stålvajer klipp. Detta passar över tråden och är krympt med ett par stora tänger.
5

Ställ vinschen i backen eller "drag". Sedan börja att långsamt linda tillbaka kabeln på spolen. Använd en annan kvast handtag för att styra kabeln jämnt över vinschen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117458.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.