Suzuki 250 Quadrunner specifikation

Suzuki 250 Quadrunner är en ATV som är byggd för att tåla lite lera-smutskastning, utomhus körning. Den har en stark kropp ram, extra kropp utrustning och ett speciellt luftintag för att hålla jämna steg med denna typ av körning. Det finns en regelbunden överföring och sub-transmission för att hålla dig igång med mjuk acceleration och växling. Förstå specs på Quadrunner hjälper dig att avgöra om detta är rätt köp för dig. Motor

Quadrunner har elstart och en rekyl backup starter. Detta är en en-cylindrig, fyrtakts motor. Luftintaget är placerat högt på ATV så att du inte täpper det med smuts och skräp medan du är ute och kör. Suzuki utrustat Quadrunner med en speciell Twin Dome Combustion Chamber (TDCC) som stärker motorns prestanda.
Transmission

Du hittar en fem-växlad växellåda på Suzuki 250 Quadrunner med en automatisk koppling. Utöver den ordinarie sändningen, hittar du också en treväxlad sub-transmission som hjälper förskjutning mellan växlarna. Du kan välja att köra denna ATV i tvåhjulsdrift, regelbunden fyrhjulsdrift eller fyrhjulsdrift med främre differentialspärr. Den 250 Quadrunner har en främre drivaxel med integrerad bakre enhet.
Body

längd Quadrunner är 2,110 mm (83,1 inches). Bredden är 1130 mm (44,5 inches) och höjden är 1065 mm (41,9 inches). Hjulbasen är 1150 mm (45.3 inches). Sitthöjden är 800 mm (31,5 inches). Det är en 7,9-tums (200 mm) Markfrigången under denna ATV. Den torra vikt utan vätskor är 253 kg (557 pund.). De främre bromsarna är hydrauliska trummor och de bakre bromsarna är mekaniska trummor. De däck som passar denna Suzuki är AT 22 x 8-10 för fram-och AT 25 x 12-10 för baksidan. Bränslet kapacitet är 12,0 liter (3,2 liter). Addera utrustning

Du hittar främre och bakre stötdämpare på denna ATV. Den är utrustad med en A-arm framvagn och diagonal swing axel bak fjädring. Du hittar stora fendrar och förlängningar fender för att hjälpa till att skydda mot stänk. Det finns stora främre och bakre lasthållare fästa vid Quadrunner. Det finns två 30-watts strålkastare monterade på framsidan och två skärmmontage bakljus i ryggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118079.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.