Hur man byter en Honda ATV Seat

Honda ATV säten kan bli rippade, slits och knäckt över tiden. Omslagen på sätena kan bli knäckt med ålder och från att bli blöt och sedan sitta i solen. Din Honda ATV säte kommer så småningom att bli platt och hårt och inte längre mjuk nog att sitta i under långa turer. Läs om hur du byter en Honda ATV säte så att du kan vara bekväm på spåret igen. Saker du behöver
Ny sittunderlag
Ny skum för sitsram
Häftpistol
Staples
fön (eller solig dag) katalog platt skruvmejsel eller nål tång näsa

Visa fler instruktioner
1

Ta bort det gamla sätet från din Honda ATV. Sitsen lyfter bakifrån och lossnar helt med en lätt ryck. Använd en platt skruvmejsel eller nål tång näsa för att ta bort den gamla klädseln och kudde. På undersidan av sitsen finns häftklamrar som håller sittdynan och locket på plats.
2

Lay den nya klädseln i direkt solljus eller använda en hårtork för att värma upp det så att det sträcker sig . Detta kan hjälpa till att sträcka materialet att häfta den och när den kyls, kommer det att dra åt en aning och göra en smidig, tättslutande sits.
3

Placera den nya dynan ovanpå sätet och täck den med den nya klädseln material. Börja på framsidan och hålla rynkor ur sitsen genom att dra den mot baksidan av sätet när du häfta. Staple kanten av det nya materialet på samma sätt som det ursprungliga materialet var häftade sitsen. Vänd stolen över och snäpp tillbaka den på plats. Vissa klädslar (inte faktiska platser) kan halkade på över befintlig sätet med resår. Detta är bara omslag och inte för att användas som ett säte, eftersom de inte kommer med kudde eller skum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117459.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.