Hur man laddar en ATV batteri med Deltran Battery Tender Junior

Deltran producerar en linje av batteriladdare som känner av laddningskapacitet på ett batteri. Batteriet Tender Junior avgifter ATV batterier i bulk-läge tills de är cirka 75 procent tas ut, sedan övergår till en absorption läge med en minskande ström tills den är fulladdad. Om batteriladdaren inte avlägsnas från batteriet, tillämpar laddaren ett underhåll eller underhållsladdning läge för att hålla batteriet fulladdat. Saker du behöver
Batteripolen renare
Visa fler instruktioner
1

Placera ATV batteriet nära Deltran Battery Tender Junior inom räckhåll för ett elektriskt vägguttag.
Sida 2

Rengör batteripolerna med ett batteri renare om de visar tecken på korrosion. Vrid batteriet vänstra terminalen renare och rätt på varje terminal för att rengöra dem.
3

Infoga krokodilklämman laddning leads i batteriladdaren sele. Tryck båda halvorna att fästa dem ordentligt.
4

Nyp den svarta krokodilklämman att öppna käftarna. Placera käftarna runt den negativa batteripolen. Släpp klämman så att den griper terminalen. Upprepa denna procedur för att fästa den röda krokodilklämman till den positiva batteripolen.
5

Anslut batteriladdaren till ett vägguttag. En grön lampa blinkar, vilket indikerar att batteriladdaren fungerar. Ljuset kommer att ändras till ett fast grönt sken när laddningen är klar.
6

Nyp den svarta krokodilklämman och ta bort den från den negativa batteripolen. Ta bort det röda krokodilklämman från den positiva terminalen på samma sätt. Koppla ur batteriladdaren från vägguttag.
7

Byt batteri i ATV. Fäst den svarta batterikabeln till den negativa inlägg och den röda batterikabeln till den positiva inlägg. Dra åt muttrar och skruvar på varje terminal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117436.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.