Polaris Snow Mobile specifikation

Polaris marknadsför snöskotrar, slädar och dräkt. Dess snöskotrar hävdar hållbarhet och precision kontroll, låta ryttare att köpa en skoter byggd för racing, nytta eller djupt snöröjning. Dessutom bygger Polaris i en coil-over fjädring bak för bättre bula kontroll på tuff terräng som förarna möter under vintriga månader. Med över ett dussin modeller och många funktioner, Polaris snöskotrar försöka hitta en nisch för varje kund. Motor

Mest Polaris snöskotrar har en horisontell, radmotor med två cylindrar. Motorn är en tvåtaktsmotor med en vass ventil konfiguration, förskjuta ca 599 cc (kubikcentimeter) eller 36.6 ci (cubic inches). Tillsammans med en digital tändning och enda avgas, en Polaris motor också har insprutning Cleanfire bränsle och en pull starter.
Funktioner

För styrning, Polaris snöskotrar har en fast styrning riser och brukar komma med en plats, även om större modeller erbjuder ett framsäte och bak passagerarsätet direkt bakom föraren. Instrumentpanelen och displayer är alla digitala, inklusive hastighetsmätare, varvräknare, bränslemätare och låg olja ljus. Båda styrets krokar och warmers handen är justerbara. Som tillbehör finns speglar, 12-voltsuttag, pakethållare eller dragkrok.
Fjädring

Med en pro-ride fram och bak fjädring, Polaris Rush Pro skoter har även Walker Evans Piggyback främre och bakre stötdämpare. Den bakre-track chock är också Walker Evans och justerbar. Men de chocker ändras enligt modellen, så andra typer är en RydeFX MPV främre och bakre stötdämpare, kompatibel med IQ Shift modell snöskoter. Skidan typ är indikativ för varje Polaris skoter typ. Till exempel kommer 2011 Polaris 800 Rush Pro-R snöskoter med en rush ski typ, medan 2011 Polaris Shift 600 IQ har en IQ skidor typ. Addera Mått

Måtten för snöskotrar varierar. Den beräknade torrvikten av en 2011 800 Pro-RMK 155 modell för djup snö är 431 pounds eller 195,5 kg. Den totala längden är 129 inches och bredden är 46,5 inches. Höjden på RMK är 51 inches. Den 800 Pro-RMK har ett bränsle kapacitet på 11,5 liter. Spårvidden för detta djupt snö fordonet är 15 av 155 med 2,4 inches, vilket möjliggör större snö kontroll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118661.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.