Felsökning av en 2000 Yamaha Grizzly

Yamahas nytta quad, Grizzly 600, är ​​avsedd för tunga arbeten samt för att korsa oländig terräng. Precis som alla fordon kan det finnas vissa förutsättningar och omständigheter som orsakar denna ATV att ha problem i drift, särskilt med start quad och förlust av makt. Problem med bränsle, kompression, tändning och batteriet kan alla vara orsaker, och Yamaha rekommenderar ett antal felsökningssteg för att fastställa problemet och hur man rättar till det. Saker du behöver
butik trasa
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bränslenivån. Om det inte finns tillräckligt med bränsle, fylla på och starta motorn.
2

Vrid bränslekranen till "RES" och starta motorn om ATV har bränslet.
3

Vrid bränslekranen till "Av" om det finns tillräckligt med bränsle, och sedan ta bort bränsleledningen och vända ryggen bränslekranen på. Om det inte finns någon bränsleflödet är bränslekranen troligen igensatt. Rengör bränslekranen och försöker starta quad igen.
4

Försök att starta Grizzly 600 med elektrisk startmotor för att avgöra om det finns kompression. Om det inte finns någon komprimering, är det sannolikt orsaken till en något starttillstånd. Den quad bör tas till en Yamaha-återförsäljare för kontroll och reparation.
5

Kontrollera om tändningen är vått eller torrt. Om det är blött, torka av den med en torr trasa.
6

Fäst tändhatten och se till att den är jordad i chassit efter torkning av tändningen. Försök att använda den elektriska startmotorn. Om gnistan är bra, då tändsystemet fungerar korrekt.
7

Byt tändstift och /eller justera avståndet tändstiftet till mellan 0,03-tums och 0,04-tums om gnistan är svag eller det finns ingen gnista. Om det fortfarande ingen gnista, ta sedan 2000 Grizzly till en certifierad Yamaha återförsäljare för reparation.
8

Försök att starta Grizzly med elstart. Om motorn blir över snabbt, så att batteriet är laddat och fungerar korrekt. Om motorn blir över långsamt, då bör batteriet laddas och alla anslutningar kontrollerats. Om motorn fortfarande går över långsamt att byta batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118215.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.