Hur Töm vattentanken i en Roadtrek

En av ansvar att äga en Roadtrek är att se till att allt schemalagt underhåll utförs på tid. Detta kommer att bidra till att säkerställa att fordonet kommer att pågå så länge som möjligt och kommer förhoppningsvis att hålla dyra reparationer till ett minimum. Under extrem kyla, är det nödvändigt att winterize fordonet. En del av vinterförvaring processen avtappning av vattentanken, vilket du kan göra på en relativt kort tidsperiod. Saker du behöver
Roadtrek
Visa fler instruktioner
1

Öppna alla kranar inuti Roadtrek. Också öppna vattenventilerna tank fyllning för att låta luft in till linjerna. Du bör också prop öppna pedalen används för att spola toaletten innan du börjar.
2

Park på en plats som höjer bakhjulen ovanför framhjulen med ca 2 inches. Om du inte har några platser med en icke-plan mark, kan du prova att använda ett par plankor av trä för att höja de bakre däcken. Detta kommer att bidra till att säkerställa den främre änden av Roadtrek är vinklad nedåt.
3

Engagera bilens parkeringsbroms fullständigt och blockerar plats i fram-och baksidan av dina däck. Detta kommer att hålla fordonet stilla medan du tömmer vattentanken.
4

Stäng LPG ventilen och stänga vattnet. Den LPG-ventilen är den Gasol ventil som ofta används för att stimulera din grill eller annan gas apparaten.
5

Lossa locket från den lägsta punkten dräneringsledning för Roadtrek vattentank, med en tång. Detta lock är i slutet av slangen ansluten till den främre av avloppsnätet slangförvaringsutrymmet rör med en plastklämma. Du kan behöva krypa under Roadtrek att komma åt detta lock.
6

Flytta ut från under avrinningsområdet för att undvika att bli blöt.
7

Avlägsna redan lossade locket helt. Vattnet börjar rinna ur Roadtrek vattentanken tills den är tom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117431.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.