Hur konvertera en last trailer till en Camper

Länkade släp är ofta stora öppna ytor som lämpar sig för omvandling till hemgjorda bogserbara campare. De har starka, styva ramar och karosser, vanligtvis har tak FLÄKTARNA förinstallerade, och många har en sida personal dörr mot framsidan. De grundläggande bestämmelserna en husbil måste råd är skydd mot elementen, säkerhet, en leverans av elektricitet och vatten, ett kök och ett badrum och sängplatser. Omfattande verktygslådor, en bred kunskap om konstruktionsprinciper och en omfattande arbetsgrupp kommer att bli nödvändigt att genomföra detta projekt. Saker du behöver
Isolering
Lim
Paneling
Fasteners
Möbler
Campingutrustning
Kassett toalett /dusch combo
12-volts elektriska Vattenkrets
försörjning och avlopp
Visa fler instruktioner
1

Isolera trailern genom att skära ner åtta gånger fyra fot styva paneler för termisk isolering till storlekar som passar mellan stödbanden och laterala skenor på släpvagnen, sedan limma dem på plats. Använd paneler med en ogenomtränglig folieinsats på ena sidan för att förhindra kondens mellan skikten.
2

Linje interiören med lätta paneler genom att först skära arken av paneler till storlek utanför släpet, då flytta dem in och förbinder dem med stödbanden och laterala skenor med självborrande maskin skruvar och brickor cup.
3

Fit sådana möbler som passar dina syften. Hopfällbara våningssängar, som är ledade halvvägs upp på väggarna och kan vikas platt, är bekvämt utrymme sparare. Kök enheter är tillgängliga från lager hem förbättring, som kommer komplett med handfat, VVS, skåpluckor och fästelement hårdvara. De flesta stormarknader säljer campingkök och varmvattenberedare. Kassett toalett /dusch kombinationer kan hämtas från de flesta camping eller fritids butiker leverans, och är lätt att göra privata genom att hänga en gardin och gardinstången.
4

Installera en 12-volts elförsörjning som införlivar åtminstone belysning och vissa butiker för vitvaror eller underhållning utrustning. Kör utbudet från ett djupt cykeln marina eller RV batteri som kan laddas via dragkroken från dragfordonet under gång. De 12-volts kretsar måste alltid fylla i, vilket innebär att utbudet lämnar batteriets pluspol, passerar genom apparaten, och återgår till batteriets minuspol.
5

rigga upp en grundläggande vattenförsörjning innehåller en ny -vattentanken, en 12-volts on-demand pump, och löper i rör till din diskbänk, som varmvattenberedare och dusch krävs. En tank kommer att krävas under trailern för gråvatten för att avsluta in, och någon form av manövrerbar avstängningsventil för att underlätta evakuering vid juridiska dumpa stationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117432.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.