Specs på 2003 Four Winds Classic 26RL Travel Trailer

Den resa trailer har funnits sedan 1920-talet. Det var en mycket grundläggande föregångare till släpvagnar av idag. Ytterligare framsteg inom design och livability kom på 1930-talet och 1940-talet, och resor släpvagn har fortsatt att utvecklas sedan dess fram till idag. Den 2003 Four Winds Classic 26RL Travel Trailer är en top-of-the-line fordonet. Vid 29 meter lång, är 26 RL trailern klassas som en stor släpvagn, som faller inom de 25 meter till 40 meter räckvidd. Det är en lyxig, mycket beboelig släpvagn med många bekvämligheter. Interiör

26 RL kommer med olika bekvämligheter och funktioner. Inredningen är lyxig - sovrummet och vardagsrummet är alla dekor samordnas. Badrummet har en stor vit, akryl diskbänk med en stor kran, och även en 12V avgaser takventil. Vardagsrummet och sovrummet är båda heltäckningsmatta. Det finns platsbesparande, slide-out överskåpen. Ett garage luckan ingår också. RV-mått är 29 meter lång och 8 meter bred Addera Exterior

. Den väger 6,428 pounds. Den 26 RL har även en 30-tums dörr radie posten. Patio och Hitch tänds med enheten, samt en duo rutan glidande uteplats posten dörr. En färg combo inträde lås /kolvspärrlåset ingår, tillsammans med låsning isolerat bagage dörrar med fingret drar. Den 26 RL är förberett för en digital satellit-system. Det finns också en 30 amp nätsladd.
Byggande

26 RL har ett spår guidad elektrisk spolning golv slide-out-system. Golvet består av 5/8 tum yttre grade spont plywood. Förstärkt dubbning är runt alla dörrar och fönster, och en 2-tums bälte järnväg omger omkretsen för extra styrka. Det finns dubbel-eller trippel-inträde steg svetsade på ramen. Tandemaxlar med 4 hjul elbromsarna ingår. Den 26 RL har glasfiber isolering.
Vitvaror & utrustning

26 RL levereras med 120 volt duplex kärl hela RV. En 13,5 BTU luftutsläpp conditioner, en 6-liters gas varmvattenberedare och kabel-TV hook-up kommer med enheten också. Ugnen har en 3 brännare högeffektiv häll och en 3 brännare högeffektiv sortiment. RV inkluderar en AM /FM-spelare stereo kassett med CD-spelare och weatherband. Också en del av paketet är en mikrovågsugn och en Norcold dubbeldörr gas /el kylskåp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117429.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.