Hur man tar bort en Grizzly Axel

The Grizzly är en off - road fordon konstruerat för att drivas på och utanför spår för rekreation. Dessa fordon har axlar som vänder bakhjulen och samtidigt flytta upp och ner med fjädringen . Fogarna används på dessa axlar har gummistövlar runt dem , som håller fett . Om en boot skadas av kontakt med en trädgren eller en sten , då du kommer att behöva ta bort axeln för att reparera skadan . Saker du behöver
ATV jack
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skiftnyckel set
Spetstång < br >
Visa fler instruktioner
1

Placera domkraften under mitten av ATV och lyfta fordonet tills framhjulen är upplyfta från marken . Unbolt bakhjulen , med 1/2-tums Ratchet och uttag .
2

Ta bort den svarta mitten locket på knogen , med händerna , och ta sedan bort mitt sprinten , med hjälp av nål-tång . Skruva loss drivaxel från knogen med 1/2-tums Ratchet och uttag .
3

unbolt toppen av knogen från fjädring , med hjälp av en fast nyckel och 3 /8 - tums ratchet och uttag , dra sedan knogen mot dig för att frigöra den från axeltappen . Ta tag i axeln med båda händerna och ge den ett ryck för att dra ut den ur växellådshuset .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117671.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.