Hur man lägger Custom fälgar på en fyrhjuling

En fyrhjuling, mer känd som en ATV (All-Terrain Vehicle) är en pålitlig transportsättet för individer att ta sig tillbaka landet. Dess förmåga att hantera en mängd olika terräng och rena kraften gör den till den perfekta arbetshästen för personer som gillar äventyr. Att upprätthålla dessa maskiner är relativt lätt, men det finns ägare som vill ta sin ATV bortom enkla underhåll. Fälgar är oftast en av de anpassade modifieringar entusiaster utför på sina fyrhjulingar. Genom att installera massiva fälgar på relativt petite kropp, förvandlar en ATV till ett litet monster truck, vilket garanterar att det kommer att bli en head-turner. Saker du behöver Flighter Long hanteras hylsnyckel
Hylsnyckelsats Sida 2 uttag
Brake cleaner bespruta
Replacement Fälgsats
Arbetshandskar
Lubricant
Show Fler Instruktioner
1

Sätt ATV i friläge och handbromsen. Lossa muttrarna på alla fyra hjulen.
2

Placera en domkraft under utrymmet på framsidan och baksidan av ATV och gradvis höja ATV från marken.

3

Skruva åt muttrarna med din skiftnyckel och dra av den nuvarande fälgar.
4

Rengör naven noga med broms renare och se till att navet är fria från smuts, olja uppbyggd och lera. Torka bort överflödigt rester kan du hitta på naven.
5

Infoga nya fälgar på naven och så att piggen dubbar anpassa perfekt med uttagen på fälgen. Fäst och dra åt muttrarna med händerna så mycket som möjligt.
6

Sänk jacken gradvis, hålla utkik efter eventuella däck-kroppskontakt. När ATV är helt off jacken, dra åt muttrarna med din nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118589.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.