Hur berätta om OHV är en grön etikett

Kalifornien klassificerar terränggående fordon (OHV) genom sina utsläpp system när du registrerar dem med Department of Motor Vehicles. OHVs får antingen ett rött eller ett grönt, beroende på sina utsläpp system. California Air Resources Board och staten DMV utvecklat utsläppsnormer. Fordon som uppfyller utsläppsnormer får en grön dekal och du kan rida dem på godkända ridning områden året runt med några restriktioner. Röd klistermärke fordon inte uppfyller normerna och du kan bara använda dem under vissa tider på året. Instruktioner
1

Gå till den vänstra sidan av din OHV och leta efter klistermärke. Om din OHV redan har ett klistermärke, kommer det att vara på vänster gaffelben och bör vara väl synliga. Om dekalen är grön, du vet att du kan rida fordon som helst på året. Om dekalen är rött, kommer din ridning område åtkomst begränsas till säsongsbunden tillgång endast.
2

Bestäm årsmodell på din OHV. Detta kommer att noteras på någon försäljning pappersarbete eller titel du fick när du köpte bilen. Det kommer också att vara på en dekal placerad någonstans på fordonets ram eller kaross. Om ditt fordon har tillverkats efter 2003, bör det bli en grön OHV klistermärke.
3

Leta OHV s chassinumret. Det bör vara på samma pappersarbete och plats som årsmodell. Om den åttonde siffran i VIN är en "3" eller "C" bilen kommer att få ett rött klistermärke. Om det inte är en av dessa två siffror, så borde det få en grön etikett vid registreringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118146.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.