Hur Sänk sitthöjden på en Virago Motorcykel

Yamaha Virago är ett val för motorcyklister som föredrar komfort och stil över hastigheten. Medan Virago s sitthöjden är relativt låg, som det anstår en cruiser-stil motorcykel, kan kortare ryttare måste fortfarande stå på bollar av fötterna för att stötta motorcykeln i ett fullständigt stopp. Det finns flera alternativ för att minska sitthöjd, de flesta rör ersätter stötdämpare och främre fjädrar gaffel med kortare eftermarknaden komponenter. Som ett billigt och enklare alternativ, kan skummet i Virago säte putsas för att effektivt sänka ryttarens sittläge. Saker du behöver
insexnyckel ställa
brytjärnet
Staple avdragare
Märkpenna
elektrisk slipmaskin
Spray-on lim
Set gel pad
torktumlare
Kraftig häftapparat
Hårtork
Visa fler instruktioner
1

Ta bort sadeln från din Virago, med nyckelharpa sadellåset eller genom unbolting det från motorcykelns ram med en insexnyckel.
2

Vänd på sätet och ta bort de häftklamrar sittunderlag från botten av plast sätesplattan, med ett spett eller stapelvara avdragare. Dra sittunderlag bort från sätet pannan och skum.
3

Rita en linje längs sidorna av sätet, indikerar den mängd skum som kommer att tas bort för att sänka stolen, med hjälp av en märkpenna. Ta inte mer än en tum av skum för att säkerställa att det kommer att finnas tillräckligt med skum kvar för att stödja din kroppsvikt. Inkludera en svag ökning på framsidan av sätet för att fungera som en vagga.
4

Klipp bort överflödigt sätet skum, med en vinkelslip. Dra kvarnen mot dig, med hjälp av en lätt mängd tryck, för att ta bort små delar av skum på en gång.
5

Coat sätet skummet med en spray-on lim, låt det härda i en minut. Lägg en skärsäte gel över sitsen skum för att ge ytterligare stöd utan att öka stolens totala höjden. Flytta stolen gelen tills den är centrerad över sätet.
6

Placera sittunderlag i en torktumlare i 10 minuter för att hjälpa stretch vinyl locket. Lay klädseln över toppen av sätet så snart det avlägsnas från torktumlaren, sedan vända stolen över.
7

Dra den främre hörn sittunderlag tätt över botten sätesskålen Häfta sedan locket på plats, med hjälp av en kraftig häftapparat. Fatta en annan del av klädseln, ungefär en till två inches bort från den främre hörnet, dra den tätt över sätesskålen och häfta det på plats. Gör samma sak på den motsatta sidan av sätet.
8

Arbeta ner längden på sätet från sida till sida, dra sittunderlag tight och häftning den till sittunderredet. Värm sittunderlag med en hårtork om sittunderlag blir svårt att dra eller kommer inte sträcka över sittunderredet.
9

tillbaka sätet på motorcykeln när sätet har återvunnits.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111717.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.