Installera ett bakljus på en 2006 R6

Den YZF-R6 har Yamahas premiär 600 cc sport cykel sedan introduktionen 1998, njuter av beröm av både street och ryttare spår över hela världen. År 2006 fick R6 en betydande redesign som förbättrat maskinens race-uppfödda rykte i utseende och prestanda. Den triangulära lysdiod bakljus, inrymt i svansen spackling, är en viktig del i R6 utseende och gav en överraskande mängd ljus med minimala form. Installera ett bakljus i ett par minuter, för att antingen ersätta en skadad enhet eller för att installera en eftermarknad man använder endast ett fåtal verktyg. Saker du behöver
4 mm insexnyckel
stjärnskruvmejsel
10 mm socket
Hylsnyckel
plastic push nitar
Visa fler instruktioner
bakljus borttagning

1

bort passagerarsätet från svansen spackling, med säte spärren under den vänstra sidan av svansen. Ta bort fästbultarna under de bakre hörnen på ryttarens sits, med hjälp av en 4 mm insexnyckel. Lyft den bakre delen av sitsen uppåt, dra den sedan mot baksidan av motorcykeln tills den kan dras undan helt.
2

bort plasten push-nitar från toppen av svansen spackling, belägen vid de främre hörnen av formplåten och runt omkretsen av förvaringsfacket i mitten av kåpan, med en stjärnskruvmejsel. Skruva loss insexskruven från den bakre delen av förvaringsfacket, nära svansspetsen spackling, med hjälp av en 4 mm insexnyckel.
3

Koppla bakljus, blinkers och registreringsskylt ljus kontakter, som ligger längs den högra sidan av förvaringsfack. Skruva loss de fyra skruvarna i mitten av förvaringsfacket, med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Dra den bakre blinkers och registreringsskylt hållare från botten av svansen spackling.
4

tag de främre hörnen på svansen spackling, sedan dra kåpan uppåt och runt sätesskenorna. Dra hela övre halvan av svansen spackling mot baksidan av motorcykeln tills det är gratis.
5

Ta bort plasten tryck nitar fästa bakljus till den nedre svansen spackling, med en stjärnskruvmejsel. Sänk den bredare delen av bakljus och dra sedan bakljus borta tills kranen vid spetsen av ljuset är fri från den nedre svansen formplåten. Addera Bakljuspackning Installation
6

Skjut fliken på spetsen av bakljus i öppningen skuren i nedre svansen spackling. Skjut den bredare delen av bakljus i bakljus urtaget. Säkra bakljus, med två plast push-nitar. Anslut bakljus kontakten till motorcykelns ledningsnät.
7

Skjut den övre svansen spackling på plats över den nedre svansen spackling. Sprid de främre spetsarna spackling med båda händerna tills spackling kan passera över sätesskenorna. Fäst den övre svansen kåpan till den nedre svansen spackling, använda plast push-nitar. Skruva insexskruven på plats på baksidan av förvaringsfacket, nära svansspetsen spackling, med hjälp av en 4 mm insexnyckel.
8

Tryck blinkers och registreringsskylt ljus ledningar i lägre svans spackling. Skruva alla fyra varvs bultar signal fäste på plats, med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Anslut blinkers och registreringsskylt kontakter ljus i ledningsnätet.
9

tillbaka passagerarsätet på svansen spackling, tryck ned på framsidan av sätet tills säkerhetsbältet klickar på plats. Slip flikarna under framsidan av sadeln i motorcykelns ram. Skruva fast bultarna på plats under den bakre av ryttarens sittdyna, med hjälp av en 4 mm insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111573.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.