Hur Packa Ljuddämpare för YZ250

Yamaha YZ250 är en lätt motorcykel byggd för motocross racing. Den har en 249cc motor, skivbromsar fram och bak och väger 227 pounds. Tillverkarens föreslagna pris för 2011 var $ 7,150. Ljuddämparen Systemet är inte vägen lagligt och består av ett rör fyllt med speciell förpackning som ska fyllas på var 30 timmars användning. Saker du behöver
8mm uttag
mjuk klubba
Stålborste
Ny packning kit
Hög temperatur RTV silikon
ren trasa
Visa fler instruktioner

1

bort fyra skruvar från den främre hättan med 8mm uttag och ta bort den främre hättan. Det kan vara nödvändigt att utnyttja den främre änden av ljuddämparen med klubban för att få locket. Ta bort den gamla packningen. Om det är nödvändigt att ta bort den gamla packningen, ta bort den bakre hättan.
2

Ta ljuddämparen kärna ur packningen och rengör den med stålborste.
3

in ljuddämparen kärnan i locket och skjut den nya packningen satsen över ljuddämparen kärna. Den nya kärnan kommer med ett papper röret inuti det. Ta bort papper röret. Ljuddämparen kärnan bör vara en tum i den nya packningen kit.
4

Skjut ljuddämparen kärna och ny packning kit i ljuddämparen skalet och skjut locket på plats. Se till kärnan är centrerad inuti ljuddämparen skalet och knacka ändlocket med klubban.
5

Applicera hög temperatur RTV-silikon till sömmen mellan ändlocken och ljuddämparen skal. Detta kommer att hålla vatten ur ljuddämparen. När silikonet arbetas in i sömmen, torka av överskottet med en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110978.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.