Hur man installerar en motorcykel Trailer Chock

Motorcyklar, stora och tunga, kan vara svåra att transportera. Om du har en släpvagn, bifoga motorcykel stoppklossar för att göra det lättare att transportera din motorcykel. Kilar kan du knyta din motorcykel till en släpvagn, immobilisering hjul och styre och hindrar dem från tyngden. Kontrollera instruktionerna anges med din motorcykel kilar, olika installationsmetoder kan variera beroende på märke. Många modeller av stoppklossar arbetar med både släp och sängar lastbil, mest chock kit kommer att innehålla den nödvändiga monteringsdetaljer, såsom montering och plattor spacer, skruvar och muttrar vinge. Saker du behöver
Skruvmejsel
Måttband
Maskeringstejp
Drill Marker hotell med 1/4-tums bit
motorcykel chock kit
Skruvar
Visa fler instruktioner
1

Ställ stoppklots upprätt på en plan yta. Skjut en tapp in i botten av lagerbocken, som förbinder de två hålen på baksidan av lagerbocken. Sätt i en skruv i toppen av tappen, och dra åt skruven genom att vrida den medsols med en skruvmejsel.
2

Mät din vagnens bredd med ett måttband och markera mitten med maskeringstejp.

3

Placera hjulkloss i mitten av trailern, över maskeringstejp. Lägesbestämma tapparna med en markör. Ställ hjulkloss på marken.
4

Passa in monteringsplattan med hjulklossindikator varumärkena. Trace läget för skruvarna med en markör. Ställ monteringsplattan på marken.
5

Ställ en 1/4-tums borr mot den spårade positionen av skruven. Borra ett hål i ytan av släpfordonet. Upprepa detta steg för de återstående hålen.
6

Placera distansplattorna på ytan av trailern så att de ansluter med de hål du borrade in i ytan. Placera en monteringsplatta ovanpå distansplattan, hålla hålen inriktade. Sätt i en skruv i vardera av de två hålen i plattorna. Upprepa denna process för andra spacer plattan.
7

Sätt en bricka ovanpå skruven. Placera en låsmutter över brickan och dra åt den genom att vrida den medurs. Upprepa detta steg för den andra skruven.
8

Placera hjulkloss på fästplattorna. De dubbar i hjulkloss ska glida på monteringsplattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109793.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.