Harley Målning Idéer

Det finns ett obegränsat antal idéer för att måla en Harley-Davidson motorcykel. Den stora motorcykel ram är fylld med många former som kan manipuleras in i en mängd olika utföranden. En anpassad färg jobb ger din motorcykel ett unikt utseende som skiljer dig från mängden. Du kan gå med en liten design på bara bensintanken eller en design som täcker hela maskinen. Små Harley Målning Idéer

mest populära små design för en Harley-Davidson motorcykel är lågor som kommer från framsidan av cykeln och bakåtvänt. Flames är ofta målade på bensintanken, framskärm och bakre stänkskärm. Detaljerade skallar på bensintanken och design skallen på stänkskärmarna är också populära.

Var så fet eller känslig som du vill när det kommer till små mönster på en Harley-Davidson motorcykel. Du kan ha en enorm, realistisk tiger målad på bensintanken eller en liten, delikat fjäril målad längs ramen. Måla en leopard print på framsidan av cykel eller en gigantisk par rynkiga läppar på baksidan av cykeln för en djärv look. Paint en liten örn på toppen av gastank eller några få smala ränder längs sidorna av bensintanken för en delikat utseende.
Stora Harley målning idéer

Stora designer för att måla en Harley-Davidson motorcykel innebär vanligtvis en solid färg för kroppen med en andra färg för trim. Till exempel kan den Harley täckas i candy-apple röd färg och putsas med vitt runt krom. Du kan också använda midnattsblå färg flecked med silver glitter för kroppen och svarta trim runt krom.

Täcka kroppen med flame mönster för en stor Harley målning idé med en farlig stil. Ha en lång drake slingrar sig längs sidorna av din motorcykel för en exotisk stil. Täck motorcykeln i blått och vit färg för att skapa en molnig himmel mönster för en nyckfull stil. Måla ränder av blixtar från strålkastaren till baksidan av en svart motorcykel för en snygg stil.
Wild Harley Målning Idéer

vilda måla rekommenderas endast om du är bekväm med folk stirrar på dig och din motorcykel. Men de roliga mönster kan hjälpa att reflektera din personlighet och skapa en unik del av maskinens konst. Prova en vit motorcykel täckt med prickar i olika färger för en levande stil. Täck maskinen med en pastellfärgad blommönster för en feminin stil.

Använd en lila och gult rutigt mönster att måla en Harley-Davidson motorcykel med en komisk stil. Täck motorcykeln kroppen med vatten blå färg och lägg ett sortiment av målade tropiska fiskar runt maskinen för en vattenlevande stil. Täck motorcykeln med ett detaljerat mönster av tecknade apor och bananer för en knäpp stil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106706.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.