Hur man tar bort bakhjulet på en Honda VTX 1800

Ta bort bakhjulet från en Honda VTX 1800 motorcykel kan vara en skrämmande företag för en DIY mekaniker. Vid första anblicken kan få bakhjulet utanför VTX drivaxel och förbi avgaserna och bakskärm ser mycket svårt. Även partiell demontering av motorcykelns komponenter krävs, är uppgiften relativt enkelt och kan utföras med standard mekaniker verktyg. Låt minst en timme att slutföra denna uppgift. Saker du behöver
4-mm insexnyckel
10, 12, 14 och 22-mm-uttag
Hylsnyckel
Bräda
platt skruvmejsel Kundservice lift

Visa fler instruktioner
1

Ta förarsadeln, med en 4-mm insexnyckel för att lossa bultarna från under sidorna av stolen. Ta ekollon mutter från baksidan av sätet med en 10-mm hylsa.
2

bort ljuddämparens fästbultar med en 14-mm hylsa. Lossa avgas nötter huvudledningen med en 14-mm hylsa. Placera en träbit mellan ljuddämparen och svingarmen att komma till bakaxelns låsmuttern.
3

Demontera skruvarna registreringsskylten med en platt skruvmejsel och dra registreringsskylten från fästet på den bakre stänkskärmen. Ta bort fästet registreringsskylten från bakskärmen, med en 10-mm hylsa för att skruva loss konsolens skruvar.
4

Skruva bakaxelns låsmuttern med en 22-mm hylsa. Ta bort den bakre bromsok s stoppbult på höger sida av baksvingen med en 12-mm-uttaget.
5

Lyft bakhjulet från marken, med hjälp av en tjänst hiss. Dra bakaxeln halvvägs ur svingarmen. Skjut bromsoket bakåt av motorcykeln och utanför bakbromsen rotor och svingarmen. Detta kommer att skapa ett gap mellan den högra sidan av bakhjulet och svingarmen.
6

Dra bakaxeln helt ur bakhjulet och svingarmen. Dra bakhjulet åt höger tills den lossnar från drivaxeln mekanismen på vänster sida av svingarmen. Sänk hjulet till marken och rulla bort från motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107488.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.