Hur Ren Sportster cylinderflänsarna

Harley-Davidson Sportster cylindrar har en borstad aluminium finish, en kromad finish eller är målade med svart wrinkle paint. Kylflänsarna på cylindrarna är ökända för att fånga och behålla vägsmuts och damm, och texturen av rynkor färgen förvärrar problemet med dess många åsar och dalar. Ordentlig rengöring av cylinderflänsarna är viktigt att behålla sin förmåga att utstråla värme i atmosfären och förhindra motorskador på grund av överhettning. Ta bort vägsmuts, salt och andra ansamlingar av fenorna som en del av reguljär trafik på din Sportster motor. Saker du behöver
trädgårdsslang
Soap
tandborste Bucket
eller pensel
Air kompressor
Rubber Tip blåsrör
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner

1

Blöt cylinderflänsarna ner med ett lågt tryck slang. Använd inte högtryck eller ett sprutmunstycke att väta Sportster motor.
2

Blanda en lösning av vatten och tvål. Använd en mild tvål såsom diskmedel som har olje-skärande egenskaper utan användning av starka lösningsmedel som kan skada ytan eller gummi komponenter på motorn.
3

Applicera tvål lösning på cylindrar. Skrubba områdena mellan cylinderflänsarna med en tandborste eller ren pensel för att ta bort den ackumulerade grime. Undvik att få luftrenaren våt. Skölj cylindrarna med rent vatten. Upprepa tills cylindrarna är rena.
4

Blås cylindrarna torra med lågt tryck tryckluft med ett blåsrör med en gummi spets. Blås inte på några komponenter gummi motor eller elektriska anslutningar eller komponenter.
5

Torka resten av motorn torr med en luddfri, mikrofiberduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111663.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.