Hur man får in Sportbike Racing

Sportbike racing, även känd som motorcykel racing, kan vara en farlig sport för dig att komma in. Du måste ta tid att forska i sporten och titta på massor av tävlingar så att du vet exakt vilken typ av fara du får dig in. När du lär dig allt om sporten, prata över beslutet med din familj. Om det inte finns några konflikter, kan du börja ta dina första steg mot att få in sportbike racing. Instruktioner
1

Börja deltar tävlingar. Ju mer du lär dig om lopp, desto bättre kommer du att bli på att bedöma din egen prestationsnivå och när du är redo att tävla.
2

Gear upp. Att rida på en banan och framför allt att tävla måste du ha en riktig hjälm, ryggskydd, handskar och stövlar på ett minimum. Ju mer stoppning och skydd du bär, desto bättre.
3

få lite erfarenhet ridning på ett spår. Många låtar har amatör dagar för nybörjare ryttare att få känslan av spåret ridning. Detta hjälper till att förbereda dig för själva tävlingen.
4

Var uppmärksam på hur du rankas samtidigt på spåren. Om du kommer i förväg konsekvent, betyder det att du är på framsidan av nybörjare paketet och kan vara redo att tävla snart.
5

Swap din ritt för en riktig racer. Race cyklar är byggda för hastighet. Kontrollera med lokala spår att ta reda på om det finns några bestämmelser om ras cyklar i ditt område som du bör känna till.
6

Prata med din lokala avdelning av motorfordon för att se om det finns några avgifter eller tillstånd som behövs för att tävla din motorcykel. Lagar varierar enligt stat.
7

Anmäl dig för din första tävling. Din lokala spår kan ge dig mer information. Försök att välja en ras med några andra amatör ryttare som inte är alltför hög profil.
8

Få en skåpbil eller släpvagn för att transportera din ras cykel till tävlingen. Nej man rider sin ras cykel till spåret.
9

Partner med en mekaniker. På dagen för din stora ras, behöver du en mekaniker i ditt hörn för att hantera eventuella problem som uppstår när du är på banan, och att erbjuda grundläggande underhåll för din cykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111303.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.