Motorcykel Sitsbredd vs Komfort

En obekväm motorcykel Sitsen kan lämna dig värkande att avsluta en annars perfekt resa . Men alla motorcykel säten är inte skapade likadana och försöker en annan plats kan förbättra ridvana . Innan beslut fattas om att motorcykel är inte för dig , prova en bredare stol . Wide Motorcykel Säten

bredare säten erbjuder mer bekväm ridning för de flesta. Bredare säten har en större ytarea , vilket gör att trycket kan fördelas mer bekväm över området för sätet .
Kupade Motorcykel Säten

Bredare säten är ofta " kupade " snarare än " krönt . " En krönt sittplats är en som kröker uppåt som en kulle . En kupade sits buktar inåt som en kopp . En skålade sätet är mer bekvämt eftersom det tar bort trycket på ryggraden och lägger den på naturlig dämpning av utsidan av skinkorna .
Få en mer bekväm stol
< br >

En mer bekväm sits kommer antagligen behöva köpas eftermarknaden . Många platser som kommer med cykeln är smala och krönt , vilket gör dem obekväma för långa turer . En bättre sits är en relativt billig och enkel justering som kan förbättra din ridvana .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110895.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.