Hur Lube Motorcykel Kablar

Den typiska motorcykel består av hundratals rörliga delar, av vilka många kräver smörjning vid något tillfälle. Motorcykelns styrkablar, nämligen gas, koppling och de enstaka bromsledningar, tenderar att gå vilse i shuffle. Utan regelbunden uppmärksamhet, kan kablarna binda i sina höljen och förhindra att de fungerar. Smörjning kablarna är en snabb och smärtfri process, men viss erfarenhet av maskinen krävs för att extrahera och installera kablarna. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
trycksmörjsystemets Tool Review Aerosol kabel smörjmedel
Rags
Visa fler instruktioner
1

bort kabeln från motorcykelns kopplingshandtaget eller gas röret. Skruva loss gasreglaget församling, med en stjärnskruvmejsel, om det behövs. Dra kabeln slut-fat ur spärren på gasreglaget röret eller kopplingen. Ta slutet-fat på den nedre änden av kabeln från klomekanismen s eller förgasaren s gaspådrag. Dra kabeln åtskild från motorcykeln.
2

Placera den övre änden av kabeln, den del som fäster vid kopplingshandtaget eller gashandtag, i spåret skuren i ett trycksmörjning verktyg. Spänn fast verktyget tumme skruven för att fästa kabeln.
3

Fäst aerosol kabel smörjmedlet s applikatorn röret till smörjning verktygets inlopp.
4

Spray kabeln smörjmedel i verktyget. Stanna när smörjmedel droppar ut från botten av kabeln.
5

Ta smörjning verktyget och torka bort överflödigt smörjmedel med en ren trasa.
6

tillbaka kabeln på motorcykeln, efter omvänd ordningsföljd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107564.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.