Hur man tar Carbs Off på en CB 900 C

En Honda CB900C s förgasare är nyckelfaktorer för att ge bränsle till sin motor. Om väl underhållna, en CB900 s Keihin homokinetiska förgasare är tillförlitliga och arbeta med mycket få problem. Problem kan uppstå regelbundet underhåll slacks off. Gammalt bränsle och smuts kan täppa till förgasare "passager och munstycken, begränsa flödet av bränsle och förhindra motorcykeln körs. Lite kan göras för att rätta till situationen utan att ta bort förgasarna helt. Extrahera förgasarna är inte så svårt som det verkar, eftersom CB900C s ram ger nästan obegränsad tillgång efter viss demontering. Saker du behöver
12
mm nyckel 10 och 12 mm hylsa
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Container
Flat skruvmejsel
10 mm skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på centralstödet. Ta bort både ram täcker från CB900. Ta tag i sidorna av locket och dra bort det från gummigenomföringarna på motorcykelns ram.
2

Skruva loss bultarna på båda sidor av motorcykelns sits, placerade nära bakskärmen s stödskenor, med en 12 mm nyckel. Lyft den bakre delen av sitsen upp och dra den till den bakre delen av motorcykeln tills tången under näsan på sätet frigörs från ramen. Addera 3

Vrid bränslekranen, placerade på nedre vänstra sidan av bränsletanken, till "Av" för att stoppa bränsleflödet. Avlägsna skruven vid basen av bränsletanken med en 12 mm hylsa och en hylsnyckel. Höj bränsletanken bas utanför ramen och dra bränsleledningen från tankens ventil. Dra bränsletanken bakåt av motorcykeln tills den frigörs från gummit inlägg nära styret.
4

Lossa luften rutan monteringsbulten, placerat på framsidan av sätets skena och basen av bränsletanken (när den är monterad), med hjälp av en 10 mm hylsa. Lossa alla fyra klämmor fäster luften rutan till förgasarna med en stjärnskruvmejsel. Skjut luften rutan bort från förgasarna.
5

Töm förgasarna 'återstående bränsletillförsel i en liten behållare. Placera behållaren under varje förgasare. Skruva av avtappningsskruven på botten av förgasaren med en platt skruvmejsel för att dränera bränslet. Dra åt avtappningsskruven och flytta till nästa förgasaren. Upprepa tills alla fyra förgasare har dikats.
6

Lossa alla fyra klämmor som håller förgasarna till motorn, med en stjärnskruvmejsel. Dra förgasarna av motorn och ut från den vänstra sidan av motorcykelns ram. Vid denna punkt, kommer förgasarna endast fästas på motorcykeln genom choke och gasreglage kablar.
7

Lossa den lilla skruven som fäster chokevajern till framsidan av förgasare, med en stjärnskruvmejsel. Dra chokevajern bort från förgasaren. Lossa gasvajern skadereglerare 'låsmuttrar med en 10 mm nyckel. Vrid vajern justerare medurs för att lossa vajrarna och dra kablarna från förgasaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110401.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.