Hur Rikta strålkastarna på en Harley Sportster

Förutom att förbättra ditt synfält och upplysande skräp eller ojämna vägytor, korrekt riktade strålkastare varna andra bilister för din närvaro. Däremot kan dåliga vägar, gropar och vibrationer motor orsaka strålkastarna på en Harley Davidson Sportster att flytta ur position, vilket leder till potentiellt farliga körförhållanden. Bra belysning är en nödvändighet när man rider på natten eller i dåligt upplysta områden, så se till att rikta strålkastarna del av cykelns regelbundet underhåll program. Förfarandet är kostnadsfritt, enkelt och enkelt med hjälp av en vän och några vanliga verktyg hushåll. Saker du behöver
Motorcykel servicemanual
Tape Marker åtgärd
eller penna Flighter Long linjal eller vattenpass
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Mät eller tempo cirka 25 meter från en vägg, dörr eller ett staket längs en plan yta. Markera platsen med en sten och parkera cykeln vid markeringen vänd mot väggen.
2

Har en vän att hålla cykeln upprätt med framhjulet rakt. Mät avståndet från marken till centrum av de viktigaste strålkastaren. Gör samma mätning på väggen och dra en linje med en markör eller penna. Upprepa stegen med båda passerar lampor, om tillämpligt.
3

Sitt på motorcykeln och slå på helljus, hålla cykeln rakt. Den översta av de viktigaste strålkastarljuset bör även med linjen på väggen och de bästa strålarna från sida lampor bör vara ännu med sina motsvarande märken.
4

Justera strålarna, om nödvändigt genom lossa skruvarna strålkastare justerskruvar bakom eller under strålkastarhuset enligt anvisning på motorcykeln servicemanual. Flytta strålkastarna tills strålarna uppfyller märken på väggen ordentligt, dra sedan åt justerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111657.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.