Hur gör jag det Avgasrör Louder på en motorcykel?

Huruvida rider en gata cykel eller en touring modell, många motorcykel ägare gillar att ändra sin cykel avgaser för att skapa mer buller. Vissa ryttare vill helt enkelt att uppmärksamma sina cyklar medan andra hävdar att det ökade bullret ger ökad säkerhet genom att göra andra bilister medvetna om deras närvaro. Oavsett anledning, kan avgaserna modifieras för att vara tyst eller högt, men det är den tillåtna mängden buller som avges av motorcyklar regleras enligt lokal lagstiftning. Saker du behöver
Aftermarket avgassystem
Socket set (metrisk eller standard) katalog Ratchet Tool Review Blocknycklar
Avgassystem packningar
Visa fler instruktioner

1

forskning vilka typer av avgasrören tillgängliga för just din cykel. Betrakta hur lång tid att cykeln kommer att plågas och vilken ljudnivån är tolererbar för ryttaren över längre tidsperioder. Tänk då cykeln kommer att drivas och forskning bullernivå lagar för att undvika en fix-it biljett. Om motorcykeln kommer att drivas utanför ditt lokala behörigheten, kommer avgaser ändringar behöver uppfylla normerna buller i alla områden du kan rida. När ett avgassystem har installerats, är det enda sättet att ändra sitt brus genom att ändra slutrör eller hela systemet, vilket kan bli dyrt och opraktiskt.
2

Köp en eftermarknad avgassystem för motorcyklar . Ett brett utbud av avgassystem finns som är kompatibla med olika motorcyklar och möta de specifika behoven hos varje ryttare. Vissa kit består av endast ett slutrör som glider på den aktuella avgaser medan andra kit kräver utbyte av hela avgassystemet.
3

bort systemet lager avgaserna i den utsträckning som krävs i utbyte system du väljer. De flesta rören hålls på plats med klämmor och skruvar som lätt kan tas bort med en socket set och ratchet, eller skiftnycklar kombination i olika storlekar. Ta bort de gamla avgas packningarna om du installerar en fullständig och rengöra området där packningarna sitter innan du installerar de nya packningarna. Lägg ut det nya avgassystemet och placera den på motorcykeln som en rättegång passform. När du har fastställt att det nya systemet inte blockerar några vitala komponenter och kommer inte att orsaka brännskador på ryttaren, börjar fästa avgassystemet på plats. Försiktigt åt alla klämmor och bultar för att hålla avgassystemet på plats. Kontrollera noga att alla komponenter line up och sitter fast tillsammans innan skärpa bultarna som håller avgassystemet till cykeln. Börja dra åt skruvarna på topplocket, där avgaserna möter motorn, och gå neråt tills hela systemet är säkrad.
4

provköra motorcykeln. Kontrollera alla fästen och hängare som används för att fästa avgassystemet, efter cykeln har svalnat, för att se till att de är alla fortfarande säkert på plats. Lösa avgasrör kan bränna operatören eller föraren och orsaka skada på andra komponenter på cykeln. Inspektera nya avgassystemet för eventuella läckor i avgassystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107545.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.