Hur man installerar ett SPRITFEST Oljekylare

De V-twin motorer som driver Harley-Davidson motorcyklar är luftkylda. Eftersom motorn bygger på svala oljetemperatur för hälsan hos motorn, är en oljekylare ett bra komplement. En oljekylare kommer hålla oljan sval under extrema förhållanden och förlänger motorns livslängd. RUS är ett av de företag som gör oljekylare för Harley-Davidsons. Dessa monteras på ramen och är enkla att installera. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Oil (beloppet beror på modell av cykel) katalog Oljefilter
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1 < p> Parkera motorcykeln på ett plant underlag.
2

Montera oljekylaren på vänster sida av motorcykelns ram. Oljekylaren installeras på nedröret av ramen med två monteringsflikar som sitter på kylaren.
3

Bolt de medföljande klämmorna runt den medföljande ramen och på oljekylaren flikarna. Se till att oljekylaren inte stör någon av motorcykelns fotkontrollerna. Använd en hylsa och en spärr för att dra åt bultarna.
4

Ta bort oljefiltret på motorn. Ta bort avtappningspluggen och tappa ur motorns olja i ett uppsamlingskärl. Skruva den bakre halvan av oljefilteradaptern till oljefiltret flänsen.
5

Montera oljekylaren oljeledningarna på den yttre delen av adaptern. Montera tätningen på den yttre halvan av adaptern. Skruva den yttre halvan av adaptern till den bakre halvan med de medföljande skruvarna.
6

Fyll ett nytt oljefilter med olja halvvägs och sedan gänga den på oljefilteradaptern. Route slangarna från adaptern till oljekylaren. Skär slangarna med sax till lämplig längd.
7

Skjut de medföljande slangklämmorna över slangarna och skjut sedan slangarna på oljekylaren. Dra åt slangklämmorna med en skruvmejsel så att de sitter ordentligt fast.
8

Kontrollera alla kopplingar och slangar är täta. Fyll oljetanken med den lämpliga mängden av olja, som är beroende på modell. Starta motorn. Kontrollera för oljeläckor runt oljekylaren och ledningarna olja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110765.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.