Hur man byter den främre Injector på en 2001 Harley Davidson 1450

Harley-Davidson från 2001 Road King och Electra Glide motorcyklar har tvåcylindriga 1449 cc motorer med elektronisk bränsleinsprutning. Typiskt dålig gasrespons, tillsammans med minskad motorprestanda, visar en av bränslespridare är felaktig. Bränsle injektorer för de främre och bakre cylindrarna är placerade på bränsle induktion modulen mellan cylindrarna. Byte av främre injektorn är relativt lätt. Den mest tidskrävande delen av jobbet är att ta bort vissa externa komponenter för att komma till injektorn. De med begränsad kunskap om dessa motorcyklar bör ta hjälp av en kvalificerad Harley-Davidson tekniker. Saker du behöver
metriska och standard verktyg
tunn olja
Bränsle injektor med O-ringar
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

bort krom luftrenarlocket på höger sida av motorn. Ta hornet på vänster sida av motorn och koppla ur kabeln på baksidan av hornet.
2

Lossa och ta bort bultar på undersidan av sadeln. Lyft sitsen av och ställ den åt sidan. Spara bultarna.
3

Stäng av bränsletillförseln vid undersidan av bensintanken. Lossa och ta bort skruven där framsidan av tanken monteras på styrhuvudet. Spara bulten.
4

Lyft den bakre delen av tanken tillräckligt för att koppla bort ånga ventil som förbinder på höger sida. Lossa främre och bakre check-ventilaggregaten kroppen från undersidan av tanken.
5

Lyft bensintanken nog att koppla bort spårvidd kablar och ledningar tändning som körs från instrumentpanelen ovanpå tank till anslutningsdon nära styrhuvudet. Lyft av gastank och ställ den åt sidan.
Insprutare
6

Identifiera paret bränsleinjektorer på toppen av bränslet induktion modulen. Lossa givarledningen på plug-in-kontakt på framsidan injektorn. Ta bort hållaren skruven och klipp från ansiktet av den främre injektorn. Spara skruven och klippet. Dra injektorn ut ur porten på induktion modulen.
7

Applicera tunn olja in O-ringen fördjupningar på den nya injektorn. Montera den större O-ringen in i urtagningen i den övre änden av injektorn. Montera dubbla O-ringen i de närbelägna urtag. Montera den mindre O-ringen in i urtagningen nära spetsen av injektorn.
8

Applicera en liten mängd av lätt olja i injektorn porten på induktion modulen. Skjut injektorn i porten, och se till att stickkontakten vid den yttre änden är vänd mot utsidan av modulen. Fäst den sparade klämman och hållaren skruv till den yttre änden av injektom. Fäst sensorn tråden till plug-in-kontakten på injektorn.
9

Placera bensintanken ovanför injektionen modulen. Sätt tillbaka de plug-in trådanslutningsdon nära styrhuvudet. Anslut främre och bakre check-ventilkropp enheter vid undersidan av bensintanken. Återanslut ånga ventil linjen på den högra sidan av tank.Secure bensintanken till fästet vid styrhuvudet med sparade bulten.
10

Fäst förarsadeln och dra åt bultarna. Anslut kabeln till baksidan av hornet och montera horn. Sätt tillbaka kåpan över luftrenaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111510.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.