Hur Återskapa Yamaha YTM 225DX s Förgasare

Ombyggnad förgasaren på en Yamaha YTM 225DX trehjuliga ATV är så enkelt som det blir. Enkelheten i Mikuni VM-24 förgasare ger nybörjare mekanik en introduktion i grundläggande förgasaren fungerar. Ta bort enheten för ombyggnad är en fråga om att koppla bort bränsleledningen och gasvajer, och ta bort luftrenaren innan förgasaren från insugningsröret. Rebuild Yamaha YTM 225DX förgasare med hjälp av delar från en Ombyggnadssatsen. Saker du behöver
Mikuni VM-24 förgasare kit
Utility pan
Metric skiftnycklar
Skruvmejsel
förgasare renare korg
Latex handskar
förgasare renare trasor
Shop

Visa fler instruktioner
Demontering och rengöring
1

Håll förgasaren över ett verktyg pan. Lossa och ta bort pluggen mässing avloppet i botten av flottörhuset med en metrisk skiftnyckel. Tappa ur bensinen ur skålen i kastrullen. Placera avtappningspluggen i en förgasare renare korg.
2

Vänd förgasaren över. Ta bort fyra skruvar på flottörhuset med en skruvmejsel. Ta skålen från förgasarkroppen och kassera packningen. Sätt flottörhuset i renare korgen.
3

Ta twin flyta utanför basen av förgasaren och placera den i renare korgen. Lossa och ta bort monteringen nålventilen på undersidan av förgasaren med en metrisk skiftnyckel. Kasta ventilen mässing nålen och placera enheten i korgen.
4

Lossa och ta bort jet mässing pilot och större huvudmunstycke från undersidan av förgasaren med en skruvmejsel. Kasta båda jets.
5

Vänd förgasaren upprätt. Lossa och ta bort förgasaren locket för hand. Dra gasreglaget-returfjäder, gas-side kolven och långa jet nålen ur förgasaren för hand. Placera delarna i renare korgen.
6

Ta piloten-luftskruven och tomgång justerskruven från sidan av förgasaren med skruvmejseln. Sätt båda skruvarna och fjädrarna i korgen. Placera förgasarkroppen i korgen.
7

Sätt på latexhandskar. Doppa renare korgen i burken av förgasaren renare för 30 minuter. Skölj delarna med rent vatten och torka med vardera butik trasor.
Rebuild
8

Installera pilot-luft och tomgång justerskruvarna och hejda fjädrar in i sidan av förgasare med skruvmejseln. Sätt munstycksnålen, throttle-glidkolven och gasreglaget returfjädern i toppen av förgasaren.
9

Placera det nya locket brickan från Ombyggnadssatsen på förgasaren och skruva på förgasaren locket på genom handen.
10

Vänd förgasaren över. Installera den nya jet mässing pilot och huvudmunstycke i undersidan av förgasaren med skruvmejseln. Montera aggregatet nålventil och ny nålventil ur satsen i botten av förgasaren och dra aggregatet med skruvmejseln.
11

Tryck rengjorda twin flyta på plats på undersidan av förgasaren genom hand. Ställ skålen packningen ur satsen på fälgen av bränslet skål. Fäst skålen till förgasaren med de sparade skruvarna. Sätt den nya ringpackningen på framsidan av förgasaren flänsen innan du installerar förgasaren på insugningsröret på motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111319.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.