Motorcykel Förgasare Nackdelar

Förgasare finns på de flesta fordon som har förbränningsmotorer bensindrivna. Förgasaren är ansvarig för att kombinera bensin med luften, vilket kan styra hur fort motorcykeln kan gå. Bensinen kommer in i förgasaren genom bränslepumpen i motorcykeln. Motorcykel förgasare kommer i en tunna, två fat eller fyra typer fat. Idle

Motorcykel förgasare som sitter sysslolös ett tag börjar funktionsstörning. En eller flera strålar kan bli igensatta och, som ett resultat, kommer motorcykeln inte startar eller bara startar om berikande spaken dras ut, enligt Dan Motorcycle Repair Sida. Rich luft bränsle blandningar kan hällas i motorn för att lösa detta problem. När du tar förgasaren av motorcykeln för att reparera det
Goop

, ibland som en del av motorcykeln är täckt med goop, som måste rensas bort, enligt Dan Motorcycle Repair Sida. Dessutom måste extra försiktighet iakttas när man försöker ta bort förgasaren, eller den lilla tomgångsmunstycket kan brytas. Kan
Förgasare Cleaner

Förgasare renare förstöra membranet. Om motorcykeln har ingen makt efter förgasaren renare har tillämpats, kontrollera membranet för att se om det finns ett hål i den, enligt Dan Motorcycle Repair Sida.
Interna problem

En busted vevstake, ett hål i kolven, en böjd ventil eller en förstörd topplockspackning, kan orsaka kompression problem, enligt RC Lastbilar. Dessa allvarliga problem kräver en utbildad cykel mekaniker.
Bränsle /luftblandningen

Vissa förgasare har inte tillräckligt med bränsle /luftblandning, vilket vanligtvis sker efter att motorcykeln har inte drivits ett tag. Den bensin i motorcykeln sönderdelas och täpper till förgasaren kretsar, enligt RC Lastbilar. Vissa motorcyklar använder inte en förgasare för att blanda luft och bränsle utan istället använda ett bränsle injektor, vilket skulle kunna minska risken för de kretsar som igensatta.
Tunnor

Antalet fat som förgasaren har avgör hur mycket underhåll måste utföras på förgasaren, enligt Total motorcykel. Till exempel kräver en förgasare med två tunnor mer underhåll än en förgasare med en tunna.
Scarcity

Vissa typer av förgasare har blivit allt svårare att hitta eftersom tillverkarna gå i konkurs eller avbryta en viss typ av förgasare, enligt Total motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107677.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.