Ta bort kåpan på en Honda Superhawk

Hondas VTR1000F Super Hawk försågs med en halv kåpa som täckte strålkastare, styre och en del av motorcykelns övre ramen. Vissa förfaranden, såsom bärande styrhuvud justeringar och utbyten strålkastare, kommer att kräva hela kåpan enheten tas bort från motorcykeln. Uppgiften är mycket enklare än det verkar, eftersom formplåten själv är säkrad av endast några bultar och en konsol som är integrerat i strålkastaren. Vänta minst 15 minuter för att slutföra denna uppgift. Saker du behöver
10 mm socket
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
5 mm insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Reach under sidor av formplåten och ta tag i ändarna av de främre blinkers. Följ blinkers s ledningar till motorcykelns ledningsnät. Koppla de främre blinkers från kabelnät "kontakter.
2

Lossa muttrarna från backspeglar baser, som ligger på insidan av kåpan nära vindrutan, med hjälp av en 10 mm socket kopplad till en hylsnyckel. Dra speglarna bort den främre kåpan.
3

bort plasten trim skruvarna från botten av den främre kåpan, nära radiatorer, med en stjärnskruvmejsel.
4

Lossa kåpan s bultar, två på vardera sidan av kylaren och bränsletanken, med hjälp av en 5 mm insexnyckel.
5

Dra kåpan framåt något för att separera flikarna på strålkastaren från genomföringarna på ramens spackling stanna. Nå under kåpan och dra ut glödlampan sockeln och rinnande ljus kontaktdon från motorcykelns ledningsnät. Dra spackling åtskild från motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110586.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.