Motorcykel Lagar i Kansas

Det finns ett antal lagar som gäller för ridning på och driva motorcyklar i delstaten Kansas. Dessa lagar är till för att hålla föraren och passagerarna trygga och omfatta säkerhetsutrustning, hastighet och buller från motorcyklar själva. Motorcykel licenskrav

Motorcyklar kräver en särskild licens innan du är juridiskt tillåtet att rida en i delstaten Kansas. Du måste först ha ett körkort i delstaten Kansas innan du kan lägga till motorcykelkörkort till det, så att du kan säkert driva på motorcykel på vägen.

När du ansöker om ett motorcykelkörkort, det kommer först vara en kompetens test som kommer att testa dig på förmågan att justera hastigheten på din motorcykel, förmågan att manövrera motorcykeln runt stillastående trafik, hur väl du kan stoppa sväng och väja och din förmåga att fatta avgörande beslut.


Safety Gear och Passagerare

Alla motorcyklister under 18 år är skyldiga enligt lag att bära hjälm. Medan vem som helst över 18 år inte behöver bära hjälm, måste de bära skyddsglasögon när du är på motorcykeln om cykeln har en vindruta.

Passagerare på motorcykeln under 18 år måste bära en hjälm också. Passagerare också är skyldiga att ha sina egna platser och fotstöd i delstaten Kansas när man rider på en motorcykel. Strålkastare måste också användas på alla motorcyklar under dagtid för bättre synlighet.
Lane Lagar

Motorcyklar rättsligt tillåts verka två i bredd i en lane vägen, vilket innebär att två motorcyklister lagligt kan åka bredvid varandra. Bilar kan inte begränsa motorcyklar från att göra detta, och enstaka motorcyklar bör betraktas på samma sätt som en komplett bil och få full användning av körfält.

Dock motorcyklar inte tillåtet att rida bredvid motorfordon i en enda rad och är inte tillåtet att rida på gränsen mellan körfält, även känd som lane splitting, såvida de passerar ett motorfordon. Motorcyklister kan ticketed för dessa åtgärder, eftersom det är farligt att alla på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106908.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.