1985 Gold Wing Specifikationer

Gold Wing är en turnerande motorcykel tillverkad av det japanska tillverkningsföretag Honda. Touring motorcyklar är annorlunda cruiser cyklar och sport cyklar, de andra två vanligaste typerna av motorcyklar i Förenta staterna, eftersom de är gjorda för långa resor i stället för hastighet. Cruiser cyklar tenderar att vara bekväm och ha en avslappnad stil, men touring motorcyklar tar detta ett steg längre, med en kraftig kroppsbyggnad och bifogade bagage. Gold Wing infördes först i 1974 och har blivit en av de mest populära touring motorcyklar över hela världen. Modeller

Honda erbjöd tre modeller av Gold Wing 1985: Limited Edition, Interstate och Aspencade. Den Interstate var den mest grundläggande modellen. Den Aspencade var lyx modellen, medan Limited Edition kom med några extra handen som avtagbar mjuk bagage och en typ III intercom med fyra högtalare. Den Interstate kom i metallic silver eller blå, eller wineberry rött. Den Aspencade kom i vintage röd, blå metallic eller beige och Limited Edition fanns bara i två toner metalliskt guld.
Body

1985 Aspencade hade en dubbel -vaggan chassi med en bränslemätare, kylvätska temperaturmätare, varvräknare och hastighetsmätare. Blinkers stänger sig själva, och de strålkastare och positionsljus var rektangulära modulära kvarts halogener. Den begränsade upplagan kom också med en dubbel-vagga ram. Det erbjuds Airassist stötdämpare, en enklare mitt stativ, en under-sits bränsletank och aluminium aluminiumfälgar. Den Interstate hade full instrumentering meter, en färg-koordinerad resor trunk och matchande sadelväskor och en fyrvägs nödsituation blottare. Gold Wings är kända för att vara tunga cyklar, och 1985 modellerna var inget undantag, med en torrvikt legat på cirka 750 kg. Sitthöjd för 1985 Gold Wing var 30,7 inches och hjulbas var 63,4 inches.
Motor

för 1985 modellerna Gold Wing var vätskekyld istället luftkyld . Standarden Motorn var en 1182 cc, fyra-cylindrig motor med en horisontellt motsatt överliggande kamaxel, två ventiler per cylinder. Kompressionsförhållande var 09:01, med en cylinderdiameter och slaglängd på 3 med 2,6 inches. Hästkrafter var 94 vid 7000 rpm, och maximalt vridmoment var 77.4 mul-pounds vid 5.500 rpm. Alla 1985 Gold Wings matchades med en fem-växlad växellåda. Arbeta med motorn var en hydraulisk ventil justeringssystem, hydraulisk koppling, en högeffektsgenerator, en elektrisk bränslepump och ett datoriserat insprutningssystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108585.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.