Hur man lyfter den främre änden av en motorcykel

Underhålla din motorcykel kräver ofta lyfts av dess framhjul, särskilt för däck ersättare. Detta kan vara en svår uppgift för den genomsnittliga gör-det-självare, som kan sakna den utrustning som krävs för att säkert lyfta motorcykeln. Lyckligtvis en mängd billiga stativ och hissar är tillgängliga för detta ändamål. Dessa hissar och stå är ganska enkla att använda och kommer att lyfta motorcykeln genom sina framgafflar. En specialiserad version av det främre stativet kommer att lyfta din motorcykel genom sin trippel träd, vilket säkrar gafflarna och handtag på ramen. Med antingen kräver bara några minuter att förstå processen. Saker du behöver
gaffel Motorcykel front eller tredubbla trädbestånd
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på en plan, slät yta och står direkt framför motorcykel. Vrid styret så att framhjulet pekar rakt fram.
2

Placera framgaffeln står framför framhjulet och linje gummikuddar upp med botten på framgaffeln rören. Om du använder en trippel stand träd hiss, skjut lyftarmen mellan de främre gaffel rören och justera armen med hålet på undersidan av triple träd.
3

Luta motorcykeln i upprätt läge och håll den stadigt med ena handen. Skjut monterns gummikuddar direkt mot gaffelbenen eller sätter stiftet lyftarm i tredubbla trädet med den andra handen.
4

Håll motorcykeln stadigt och tryck ned montern handtag i en enda rörelse att lyfta motorcykeln.
5

Sänk motorcykeln från stödet genom att långsamt dra handtaget mot dig. När motorcykeln är sänkt till marken, hålla motorcykeln stadig. Om en trippel trädbeståndet användes, dra stiftet lyftarm fri från trippelklämma. Rulla motorcykeln lätt bakåt för att rensa montern. Sänk motorcykeln på sidostödet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106038.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.