Hur du ändrar bränslekoppen på en Harley-Davidson Dyna Wide Glide

ordentligt för att behålla din Harley-Davidson Dyna Wide Glide, rekommenderas det att du byter bränsle silen (även kallad bränslefiltret) var 25000-30000 miles. Du kan spara pengar genom att utföra den här processen själv. Du kan köpa en ny make-specifik bränslekoppen på en Biltema eller online. Hålla din bränslekoppen frisk kommer att bidra till att få ut det mesta av din Harley och kommer att säkerställa dess livslängd. Saker du behöver
Hylsnyckel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta konsolen bränsletanken genom att lossa muttern under hastighetsmätaren och skruven ovanför säte. Lyft konsolen från ramen på cykeln genom att trycka ner den övre vänstra delen av bränsletanken (detta släpper konsolen från bränsletanken).
2

bort bränsleröret Tankluftningen med din händer och sedan ta bort canopy skruvarna från toppen av bränsletanken. Du kommer då att kunna lyfta upp trädkronorna från bränsletanken. Twist det i en moturs och dra bort från bränsletanken att ta bort det gamla bränslet silen.
3

Installera det nya bränslet silen och packningen i trädkronorna och därefter vrida canopy i medurs riktning och skjut tillbaka in i bränsletanken.
4

Dra åt canopy skruvarna och installera luftröret in i tanken. Tryck konsolen bränsletanken tillbaka till bränsletanken och fäst det med skruven och bulten som du tog bort i steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110548.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.