Hur man lägger Risers på en motorcykel

En motorcykel riser fungera som fästpunkt för styret, så att stängerna ska fästas direkt på ratten oket övre klämman. För det mesta, är lite uppmärksamhet ägnas styret risers som de tyst fylla sin funktion, men signifikanta ökningar i komfort kan hittas genom att installera ett högre antal stammar. Eftersom höjden på stammarna ökar, ökar också höjden på styret, som ger föraren med en mer naturlig, sparkade-rygghållning. Installera en ny uppsättning av stammar är ganska enkelt, förutsatt att din motorcykel är styrningen ok ordentligt förberedd. Saker du behöver
Fyra brickor
två låsbrickor
två muttrar
Socket skiftnyckel och uttag
Styre
insexnyckel som
Visa fler instruktioner

1

Montera styret risers "gummibussningar, om några, i sina monteringshål på styrningen oket övre klämman. Skjut en bricka på den gängade montering inlägg på botten av riser baser. Skjut inlägg genom bussningarna tills de sträcker sig under den övre klämman.
2

Slip en bricka, följt av en låsbricka och en mutter, på ändarna av de styrhöjare baser 'inlägg. Dra åt muttrarna löst mot botten av den övre styrningen oket klämma med en hylsnyckel.
3

Placera styret på kanal skuren i toppen på de styrhöjare baserna. Placera riser täcker över styret och löst skruva dem på plats på riser baser med en insexnyckel.
4

Rotera båda stammarna tills de är jämnt i linje med styret. Dra åt muttern på undersidan av båda stammarna, med hjälp av en hylsnyckel.
5

Sitt på motorcykeln och placera båda händerna på styret. Tryck styret mot dig eller bort från dig tills de är i en bekväm ställning. Håll i styret stadigt med ena handen och dra åt riser omfattar "bultarna med den andra handen med en insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109910.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.