Hur du ändrar Out styret på en Yamaha V Star

Styret på din Yamaha V-Star motorcykel är bedrägligt svårt att byta ut. Även om det verkar så enkelt som unbolting dem från stammarna på styrningen klämma, är styret knutna till många switchar, kablar och kontroller som måste tas bort först. Medan uppgiften är inte svårt, det är ganska tidskrävande, så avsätta tillräckligt med tid för att göra jobbet ordentligt utan att rusa. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
10-mm skiftnyckel
4 - och 6-mm Allen skiftnycklar
Razor
Vänster handtag
Handtag
cement
Visa fler instruktioner
1

bort plasten buntband som håller fast den elektriska ledningar på båda sidor av styret. Koppla ledningarna leder ansluten till frambromsen switch och kopplingshandtaget omkopplaren på höger och vänster handtag, respektive.
2

Lossa kopplingsvajern Riktarens låsmuttern för hand, sedan vrida justerskruven medurs tills den sitter mot kopplingshandtaget abborre att lossa kopplingen kabeln. Dra kopplingen kabeln ut ur kanalen skuren i justeraren, spak abborre och kopplingshandtaget. Dra kabeln slut pipan ur spärren på undersidan av kopplingshandtaget. Ställ kopplingskabel åt sidan. V-Star modeller utrustade med en hydraulisk koppling kan hoppa över detta steg.
3

Avlägsna par bultar som håller fast övre och undre husen omkopplare på vänster handtag med en stjärnskruvmejsel. Dra i spaken isär höljet, ta sedan bort den från styret.
4

Dra slutet locket på vänster handtag. Skjut handgreppet längdriktningen, med hjälp av ett rakblad, sedan skal greppet bort på styret. Lossa bulten under kopplingshandtaget abborre med en 10-mm skiftnyckel, dra sedan hela abborre från styret.
5

Skruva ur skruvarna framifrån bromshuvudcylindern fäste på höger handtag med en 4-mm insexnyckel. Dra huvudcylindern bort från styret.
6

Avlägsna par bultar som håller de övre och nedre brytaren huset på höger handtag med en stjärnskruvmejsel. Dra den övre brytarhuset bort från styret för att komma åt gashandtaget och kablar. Dra gasvajern s tunna ändar av fångsterna på gasreglaget fläns. Sänk brytarhuset bort, och skjut gashandtaget från styret
7

Dra gummihylsorna utanför styret risers bultar. Lossa skruvarna med en 6-mm insexnyckel och lyft sedan de övre riser caps från styret. Dra styret åtskild från motorcykeln.
8

Montera nya styret på stammarna, och installera de övre riser lock, med hjälp av en 6-mm insexnyckel för att dra åt bultarna. Sätt ihop styrets kontrollerna, med undantag för den vänstra grepp, efter den omvända metoden för borttagning
9

Sprid en liten mängd av handgreppet cement på den inre läppen för ersättningen vänstra grepp. Skjut handtaget på styret, med en enda rörelse, tills den ligger an mot den vänstra brytaranordningen. Pressa greppet, och hålla den på plats i 30 sekunder för att ställa in cement.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109712.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.