Mini Dirtbike Vs. Pocketbike

Mini smuts cyklar och cyklar ficka är billiga, små motorcyklar med motorer i allmänhet presenterar 50 cc förskjutningar. De är inriktade mot barn omkring 10 år gammal och under. De börjar ryttare och instruktions cyklar. Även om båda typerna av cyklar delar ungefär samma storlek, är det mini dirtbike en terränggående motorcykel med knölig däck medan ficka cyklar är miniatyr gataracers utrustade med slicks och efterlikna de stora super cyklar i styling. Mini Dirt Bikes

Bike beslutsfattare designen mini smuts cyklar för barn. De är nästan identisk med den vanliga dirt bike och är inte mycket olika i storlek från de minsta vuxen-storlek motocross cyklar med motorer ersatt 125 cc. Den stora skillnaden är den mini dirtbike har mindre makt och ramen är något mindre. De flesta minis har en maximal hastighet mellan 30 och 35 mph, men vissa kan nå upp till 64 mph. Dessa hastigheter utsätta unga ryttare att farliga förhållanden, om inte får tillsyn av vuxen. Mini smuts cyklar är fordon avsedda för en kontrollerad miljö. Riders sitta på cykeln med sina fingrar lätt vidröra broms och koppling med armbågarna upp och tårna på fotpinnarna. Vissa återförsäljare marknaden mini smuts cyklar som pocket bikes, men ficka cykel Moniker är i allmänhet reserverad för street-style minis.
Pocket Bikes

Pocket cyklar är specialiserade street racing cyklar. Däremot kräver de också en kontrollerad miljö för unga ryttare. Pocket cyklar tjäna samma syfte som en mini dirtbike som första cykel för nybörjare, men det är mer eller mindre marknadsförs för unga racingentusiaster stället för casual ryttare. Liksom mini dirtbike, kostar pocket bike oftast mindre än $ 300 vid tidpunkten för publiceringen, men det är ofta billigare än mini dirt bike. Vissa ficka cykel tillverkare i Italien, Tjeckien och andra europeiska länder erbjuder högkvalitativa cyklar för så mycket som $ 3500. Entusiaster ändrar ofta motorn för att öka produktionen för att vida överstiga den standard 30 till 35 mph hastighet fabriken cykeln kan åstadkomma.
Mini Dirt Bike Specs

Mini dirt bike gör och modeller varierar något i dimensioner och specifikationer motor. En RX 1 Mini dirt bike, till exempel, har en luftkyld, två-takts, 49-cc motor med en pull starter och 5-hästkrafter utgång. Stoppa makt kommer från cross-borrade slitsade skivbromsar. Den RX1 är 45 inches lång medan en Moto X50cc modell är 57,5 ​​inches lång. Mest mini smuts cyklar rida på 10-tums däck. RX 1 dirtbike väger 45 £. och bär så mycket som £ 285. medan den större moto X50cc väger 138 £. Även mini smuts cyklar har generellt slagvolymer cirka 50 cc, lite större cyklar smuts, karaktäriseras som cyklar ungdom smuts, kan ha motorer förskjuta 70 cc och 100 cc.
Pocket Bike specifikation

Pocket cyklar har motorer liknande i produktionen, storlek och kapacitet hastighet som mini dirt bike. Det finns vissa skillnader i storlek och vikt kapacitet. En Cagllari Pocket Rocket, till exempel, har en 5-hästkrafter, 47 cc motor, mäter omkring 42 inches lång och har en låg profil på bara 23 inches. Det har också minimal markfrigång på cirka 5,5 inches. Den Cagllari väger knappa 32 £. men kan bära upp till en 275-lb. ryttare. En Polini-Motori 910 Carena har en tvåtaktsmotor undan bara 40 cc, men kan generera upp till 6,2 hästkrafter. Den mäter 38 inches lång. En Mplay pocket street bike har en 47 cc motor och är 39 inches lång. Det rider på 11-tums däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111617.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.