Den 1996 FXD Motor Mount Installation

Harley-Davidson utrustad 1996 FXD - eller Dynaglide - med en hybrid, gummi och stela motor monteringssystem. De främre och bakre delen av motorn fallen bult direkt till ramen och överföring genom ingjuten montering chefer, med toppen av motorn som stöds av en gummiavfjädrade, utbyggbart länk motorfäste. Vibration och ålder kan orsaka gummikomponenterna i det expanderbara länken att försämras, effektivt lossa toppmotor till ram-anslutning, och kräver en ersättare. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
ställa
sidavbitare
kort längd av bränsleslangen ansluten med en bult
Bensin kan
butik trasa
Ratchet
Hylsnyckelsats
Ny motor mount montering
fotpund momentnyckeln
HD slangklämma tång HD-97.087-66B eller motsvarande
2 nya slangklämmor
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

bort den negativa batterikabeln från batteriet, med en 10 mm nyckel.
2

bort krom ekollon mutter från mitten av instrumentpanelen nedanför hastighetsmätare, med hjälp av en skiftnyckel. Lyft instrumentpanelen från bränsletanken och lossa de elektriska anslutningarna från instrumenten. Ställ instrumentpanelen åt sidan.
3

Lossa avluftningsslangen från luftröret på höger sida av bränsletanken.
4

Skär rätt- side crossover tube slangklämma, med sidavbitare. Dra crossover slangen från den högra sidan av bränsletanken samtidigt installera en kort bit av bränsleslangen ansluten med en bult på crossover röret och styra den lösa änden av crossover röret i en bensindunk. Tappa av bränslet från tanken.
5

Placera bränsletillförseln petcock i läge "Off". Skär bränsle klämma tilloppsslangen, med sidavbitare. Dra slangen bränsletillförseln utanför petcock bröstvårtan och fånga alla kvarvarande bensin med en trasa.
6

Ta bort den främre och bakre tank monteringsverktyg, med en spärr, socket och skiftnyckel. Håll monteringsverktyg och medföljande fästen gummi grupperade som de kommer av cykeln för att underlätta monteringen. Blanda inte gummikomponenterna. Lyft tanken av cykeln och ställ den åt sidan.
7

Avlägsna berikande kretsen vredet från topplocket fäste, med skiftnycklar.
8

bort topplocket monteringsfäste från topplocken, med hjälp av en skiftnyckel. Ta den övre motorfäste expanderbar länk från ramen, med en spärr, socket och skiftnyckel.
Installation
9

Installera och finger-åt den övre motorfästet utbyggbart länk till ramen.
10

Installera och finger-dra topplocket fäste till topplocken.
11

Justera expanderbara länken tills länken bulthål är i linje med cylinderhuvudet monteringsfästet bulthål. Dra den expanderbara länken låsmuttern och göra vissa bulthålen fortfarande är i linje. Montera kopplingen till bulten fingrarna.
12

Drag topplocksmuttrarna monteringsfäste bultar till 28 till 35 foot-pounds och expanderbara länken montering bultar till 28 till 32 foot-pounds, med hjälp en fot-pund momentnyckel, socket och skiftnyckel
13

Installera berikande ratten på topplocket fäste, med skiftnycklar.
14

Placera bränsletanken på cykeln . Montera bultarna bränsletanken och gummikomponenter. Dra åt bultarna bränsletanken till 15 till 19 foot-pounds, med en fot-pund momentnyckel, socket och skiftnyckel.
15

Montera slangen bränsle crossover och en ny slangklämma. Crimp slangklämman, med en tång slangklämma.
16

Montera bränsleslangen och en ny slangklämma på bränsleförsörjningen petcock. Crimp slangklämman, med en tång slangklämma.
17

Installera vent slangen på luftröret.
18

Anslut instrumentpanelen elektriska kontakter. Installera instrumentpanelen. Installera instrumentpanelen ekollon mutter och dra åt det ordentligt, med hjälp av en skiftnyckel.
19

Installera den negativa batterikabeln på batteriet, med en 10 mm nyckel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111616.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.