Hur Nit en Master Link

Montering en ny motorcykel kedja kan tyckas vara en oerhört svår uppgift om du inte är bekant med kedjan konstruktion. De fria ändarna av kedjan är förenade genom en ögla, bestående av ett par sidoplåtar som pressas samman och sedan nitas på plats. Medan en bra nitverktyg är absolut nödvändigt, att veta hur man använder det effektivt kommer att se till att befälhavaren länken kommer att ordentligt fastsatt på kedjan. Saker du behöver
Chain press
Rivet Tool Review Wrench
Visa fler instruktioner
1

Montera O-ringarna över huvudlänken stiften fästplatta , om något. Slip fästplattan genom den bakre delen av kedjan för att gå med i ändlänkarna. Plattans stift ska sticka ut från framsidan av sammanfogade kedjan.
2

Slip O-ringarna, om någon, över huvudlänken s utskjutande stift. Placera den yttre sidoplåten över stiften ögla och tryck på plats, med hjälp av ett verktyg kedja press. Ta bort kedjan pressen.
3

Placera niten verktyget över den första stiftet på framsidan av kedjan. Dra verktygets stora anpassningen bult över stiftet och mot sidoplåten, med hjälp av en skiftnyckel.
4

Dra verktygets nit press stift, med dess hävarm, att platta stiftet ögla. Stanna när stiftet har blossat in en svampliknande form.
5

Lossa verktygets nit press stift och justeringen bulten. Positionera verktyget över den återstående mästare länken stift. Flare stiftet, enligt den metod som användes på tidigare stift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109275.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.