Hur man gör en Kill Switch spänningsmatning på en motorcykel

En kill switch, eller kör /stopp, är en manöverkontakt som är vanligt förekommande på nästan gjorde varje motorcykel. I kill switch huvuduppgift är att störa den elektriska kretsen som driver motorcykelns tändsystem, vilket effektivt stoppar motorn från att gå. Den kill switch är monterad på höger handtag, nära gasspjället, för enkel åtkomst till ryttaren. Växeln placering tillåter åkaren att snabbt stoppa motorn i händelse av en olycka. Dödade växlar normalt arbetar genom att fysiskt bryta tändningskretsen när kill switch flyttas från läget RUN och in stoppläget. Saker du behöver
Blocknyckelsats
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
Original Equipment ersätter
1

Ta bort sadeln och bränsletanken från motorcykeln , med hjälp av en hylsnyckel. Koppla bort den negativa kabeln från batteriets negativa (-) terminal, med en stjärnskruvmejsel
2

Följ kill switch ledningar, som ligger på höger handtag, till motorcykelns ledningsnät ovanför motorn.. Tryck in omkopplaren connecter s låstungan och dra sedan connecter bort av kabelnätet.
3

Lossa gasreglage muttrarna kabellås placerade under kill switch bostäder, med hjälp av en kombination skiftnyckel. Hoppa över detta steg om gashandtaget och kablar inte är inrymda i kill switch bostäder.
4

Ta bort kill switch fästskruvar, med en stjärnskruvmejsel eller en lämplig drivrutin. Lyft kill switch övre höljet bort från styret.
5

Dra gasreglaget kabeländarna ur gashandtaget, skruva av vajrarna från botten av kill switch bostäder. Hoppa över detta steg om gashandtaget och kablar inte är inrymda i kill switch bostäder.
6

Dra den nedre döda brytarhuset bort från styret och dra sedan hela switch montering och ledningar från motorcykeln.
7

Håll nedre döda brytarhuset mot styret. Skruva fast vajrarna i botten av den nya kill switch bostäder, tryck sedan gasvajern slutar i gashandtaget, om det behövs. Montera den övre delen av kill switch bostäder, skruva sedan husets skruvar på plats.
8

Dra kill switch ledningar till motorcykelns ledningsnät, anslut sedan connecters på plats.

9

Anslut den negativa kabeln till batteriets negativa (-) pol. Sätt tillbaka bränsletanken och sitsen på motorcykeln.
Eftermarknad Kill Switch Installation
10

Ta bort sadeln och bränsletanken från motorcykeln, med en hylsnyckel. Koppla bort den negativa kabeln från batteriets negativa (-) terminal, med en stjärnskruvmejsel
11

Montera kill switch på höger handtag, med en stjärnskruvmejsel.. Dra kill switch ledningar, som består av två trådar, från höger styret och runt höger gaffelben. Skjut ledningarna genom motorcykelns ram till tändspolar, oftast ovanför motorn eller längs de övre rambalkar.
12

Koppla ur tändspolens strömuttag ingång tråd, som löper från motorns tidsbestämning till tändspolen. Anslut den ena av Kill Switch s trådar i tidssystem tråd och den återstående tråden i tändspolen.
13

tillbaka bränsletanken. Anslut den negativa kabeln till batteriets negativa (-) terminal
14

Vänd på kill switch till RUN.. Starta motorcykeln. Om motorn inte startar, kontrollera anslutningarna mellan kill switch ledningar och tändspolen och tidsbestämning tråd. Vänd på kill switch i läget för att stoppa motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111618.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.