Hur man tar bort Speaker Grillar på en 2006 GL1800

Den 2006 Honda Gold Wing 1800 är en fullstor touring motorcykel med plats för två, bakre förvaringsfack, sadelväskor markbaserad stereo. Standarden drivlinekomponenter inkluderar en 118-hästkrafter 1,8-liters sexcylindrig motor, parat sig till en femstegad växellåda. Andra funktioner inkluderar låsningsfria skivbromsar, aluminiumram och ett bränsle kapacitet på 6,6 liter. Ta bort högtalaren grillar från 2006 Honda Gold Wing 1800 är en lätt uppgift, tack vare konstruktionen ändras för årsmodell. Instruktioner
1

Separat bottendelen av instrumentpanelen, under tändningslåset, genom att dra upp panelen med händerna. Den design i ett stycke av instrumentpanelen innehåller både vänster och höger högtalare grillar.
2

Dra upp den nedre delen av den högra högtalaren grillen för att separera den högra sidan av instrumentpanelen från motorcykel, följt av den vänstra högtalargallret.
3

Lyft upp instrumentpanelen för att exponera kontakten ledningsnät monterat bakom tändningslåset. Tryck in fliken på toppen av kabelnätet kontakten. Med fliken deprimerad, koppla mätaren sele panelen ledningar.
4

Undersök högtalarkablarna anslutna till vänster och höger diskant, monterad på undersidan av instrumentpanelen. Ta bort de cirkulära skyddshattarna avskärmning undersidan av diskanter.
5

Koppla loss ledaren ansluten till varje diskant och lyft instrumentpanelen helt från motorcykeln.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110510.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.