Så här byter du plats på en Yamaha FJ 1200 Motorcykel

Den FJ1200 tillverkades mellan 1986 och 1993 för att fylla Yamahas behov av en stor förskjutning, sport-touring motorcykel - en blandning som ger hög prestanda effekt med en mindre aggressiv sittplatser ställning för extra komfort på längre turer. Alla FJ1200 modeller använde en unik hävstång-release-system för att säkra motorcykeln säte till ramen. Medan en låsmekanism med en frigöringsspaken är synlig under den högra sidan av sätet, måste en extra spak under vänstra sidan av sätet frigöras för att ta bort sätet helt. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt motorcykelns tändningsnyckel i sätet låsmekanismen, under den högra sidan av stolen. Vrid nyckeln medurs för att låsa upp mekanismen.
2

Dra upp sätet frigöringsspakarna, som ligger under båda sidorna av sitsen. Lyft den bakre delen av sitsen uppåt, dra den sedan mot baksidan av motorcykeln. Ställ in sitsen åt sidan.
3

Skjut fliken inbyggd i den främre delen av sitsen i skåran skär in i ramen under bränsletanken. Sänk sätet på motorcykeln.
4

Tryck ordentligt på den bakre delen av sätet tills båda sits spakarna klicka in ett låst läge. Tug stolen uppåt så att sätet är säkert låst på plats.
5

Twist tändningsnyckeln moturs, dra ut nyckeln ur sätet låsmekanism.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111149.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.