Hur man reparerar Cross-Gängade tändstiften på en aluminium Motorcykel Head

Aluminium huvuden minska vikten på din motorcykel motor. De egenskaper som gör aluminium lätt skapar ett problem för gängor skär in i materialet. Korsgängning gängade fästanordningar förekommer ofta i alla aluminium material. De trådar av ett tändstift är hårdare än de kvinnliga trådar i aluminium tändstiftshålet. Installera ett tändstift utanför centrum gör tändstiftet trådar att klippa de invändiga gängorna. Tillhandahållande hårdare gängor i aluminium huvudet minskar risken för korsgängning. Saker du behöver
Gänginsats kit
Drill
Heavy fett
Rag
Tee-handtag peka skiftnyckel
Cutting
vätska
Visa fler instruktioner

1

bort korset-gängade tändstift från aluminium motorcykeln huvudet.
2

Säkra borr levereras med en tråd insert kit i chucken på en borrmaskin. Coat slutet av borrkronan med tung fett. Addera 3

Borra skadade gängor från tändstiftshålet. Torka av tunga fett från slutet av borrkronan. Torka i hörnet av en trasa runt insidan av det borrade hålet.
4

Sätt i den medföljande kranen till en tee-handtag gängtapphållare. Applicera skärvätska till kranen gängorna.
5

Sätt änden av den belagda kranen i det borrade hålet. Vrid tee-handtaget gängtapphållare medurs för att skära gängor i aluminium motorcykeln huvudet. Omvänd riktning kranen att trä ur det från aluminium huvud.
6

Fäst en tråd insats på slutet av den medföljande installations verktyget genom att vrida den medurs.
7

Vrid handtaget monteringsverktyget medurs tills toppen av gänginsats i jämnhöjd med toppen av aluminium huvud. Omvänd vändningsriktningen att ta bort insatsen verktyget från den gängade insatsen.
8

bort överdriven skärvätska från aluminium huvud genom att torka av området runt insatsen med en trasa.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109217.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.