Hur man installerar Spelkonsoler Fuel Tank på Electra Glides

Den FLHT Electra Glide är guldmyntfoten i touring motorcykel klass och är en av de mest synliga igenkännbara modeller i Harley-Davidsons lineup. Som en del av motorcykelns visuella intryck, bränsletanken är utrustad med en kromad konsol som döljer tanklocket och ofta hus andra tillbehör. Däremot kan konsolen tas bort till förmån för en eftermarknad pjäs eller ersätta bränsletanken själv. Endast ett fåtal handverktyg behövs för att slutföra uppgiften, vilket gör detta till ett lämpligt projekt för nästan alla Electra Glide ägare. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Torx skruvmejslar
Visa fler instruktioner
Bränsletank Console Borttagning
1

Öppna tour pack, den stora bål- gillar last rutan på baksidan av motorcykeln. Ta bort skruven på baksidan av sätet genom porten vid basen av turnén paketet, med en stjärnskruvmejsel. Lyft sitsen från motorcykeln.
2

Öppna vänster sadelväska. Ta snabbkopplingen stift från innervägg sadelväska, dra sedan sadelväska åtskild från motorcykeln. Ta bort vänster sidokåpa, placerad under det vänstra sätet skena. Ta huvudsäkringen, som ligger i separat hållare bredvid säkringsdosan. Addera 3

Öppna bränslet dörren, med spärrknappen på konsolen. Ta bränsle bultarna tank konsol, med en Torx-skruvmejsel. Det finns en bult vid basen av bränsletanken och två bultar under konsolens framsida. Skruva av tanklocket, dra sedan av konsolen i bränsletanken. Koppla loss alla elektriska tillbehör uttag fäst vid locket.
Bränsletank Console Installation
4

Håll konsolen under bränsletanken. Täppa till de elektriska sockets in de tillbehör monterade på konsolen, om något. Placera konsolen på bränsletanken.
5

Skruva bultarna på plats, två på framsidan av bränsletanken och en vid basen av tanken, med en Torx-skruvmejsel. Öppna konsolen bränsle dörren och skruva av tanklocket på bränsletankens påfyllningsröret.
6

Skjut huvudsäkringen i den separata säkringshållaren på sidan av bränslet rutan. Skjut den vänstra sidoluckan i kragarna inbyggda i motorcykelns ram, under vänster stolskenan. Tryck vänster sadelväska på motorcykeln och installera snabbkopplingen stift på innervägg sadelväska.
7

tillbaka sätet på motorcykeln. Skruva sitsupphängningen bulten på plats genom porten på undersidan av turnén förpackningen, med en stjärnskruvmejsel. Stäng locket tour pack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111591.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.