Ta bort en Harley Sportster Styre

Den Sportster är den minsta motorcykel i Harley-Davidsons line-up och är utrustad med antingen en 883 eller en 1200 cc Evolution V-twin motor. Trots sin mindre kroppsstorlek, är Sportster personlighet ren Harley, och det kan anpassas för att passa palett av även de mest kräsna ryttaren. Styret är bara en av de många komponenter som kan tas bort och bytas ut anses passform. Att göra så kräver avlägsnandet av handen manöverelement och som vid byte av den vänstra grepp, som är limmad på plats och kan vara svåra att ta bort utan att skada. Saker du behöver
tjock handduk
Razor kniv
skiftnyckel uppsättning
Phillips-head eller Torx skruvmejslar
Narrow-bladiga platt skruvmejsel
delar rengöringsspray lösningsmedel
Insexnyckel ställa
Momentnyckel
Vänster handtag
Grip självhäftande
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på en plan, slät arbetsyta , antingen på sidostödet eller vertikalt monterad på en tjänst monter. Lägg en tjock handduk över bränsletanken för att skydda dess målade ytan.
2

Dra den övre kanten av den vänstra sidan täcker upp ramskenorna nedanför förarsadeln, lyft sedan bort locket och bort från motorcykeln. Ta den enda säkringen från säkringshållaren längs sidan av batteriet rutan för att avaktivera motorcykelns elsystem.
3

Avlägsna eventuella buntband knutna ledningarna switch pod på styret med hjälp av en rakkniv kniv.
4

Lossa låsmuttrarna på baserna av båda speglarna med hjälp av en skiftnyckel. Skruva speglarna från styret.
5

Ta abborren kopplingen från den vänstra sidan av styret och den främre bromshuvudcylindern från höger sida med en hylsnyckel. Placera de båda delarna på handduken täckt bränsletank.
6

Lossa höger brytare fettförbrukningen bostäder belägna vid botten av brytarhuset, antingen med en Phillips-head eller en Torx-skruvmejsel. Dra i spaken montering av änden på styret.
7

Ta bort skruvarna från botten av vänstra brytaranordningen hus med antingen en stjärnskruvmejsel eller en Torx-skruvmejsel. Separera halvor brytarhus, dra sedan bort styret.
8

Slip slutet av en smal-bladig platt skruvmejsel mellan den vänstra handtaget och styret. Bänd greppet uppåt för att skapa en lucka. Spraya en liten mängd delar rengöring lösningsmedel i springan och låt lösningen verka i två till tre minuter. Bänd mer av greppet uppåt med skruvmejseln tills handtaget kan tas bort helt.
9

Ta bort skruvarna på båda sidor av den kromade inre styrhöjare lock, som ligger direkt nedanför hastighetsmätaren, med en Torx skruvmejsel. Detta gäller bara för XL883C och XL1200C modeller.
10

Ta bort de övre cikelstyret bultar placerade längs bron-liknande struktur ovanpå styret med en insexnyckel. På XL883C och XL1200C modeller, är bultarna ligger precis ovanför hastighetsmätaren. Lyft styret hållare och kombiinstrumentet bort framgaffeln och styret. Dra styret ur de lägre styrets innehavare.
Styrstångsmontering
11

Ställ in det nya styret i den nedre cikelstyret, centrering de räfflade delarna av bar inom cikelstyret är försänkta delen. Placera den övre cikelstyret och kombiinstrumentet över styret och löst Skruva fast hållaren bultar på plats med hjälp av en insexnyckel.
12

Sitt på motorcykeln och placera båda händerna på styret. Rikta framhjulet direkt framåt. Dra styret mot eller bort från dig tills den är i en bekväm ställning. Dra cikelstyret bultar till 15 foot-pounds, med början i de bakersta bultarna, med hjälp av en momentnyckel.
13

Montera kromade inre cikelstyret locket och dra åt skruvarna med en Torx-skruvmejsel. Detta gäller bara för XL883C och XL1200C modeller.
14

Skjut rätt brytaranordningen bostäder över höger sida av styret tills det inte kan flyttas längre. Skruva bultarna brytarhus på plats med hjälp av en stjärnskruvmejsel eller en Torx-skruvmejsel. Dra åt skruvarna till 45 tum-pounds.
15

Montera främre cylindern broms master på höger sida av styret, bakom brytaranordningen, med hjälp av en hylsnyckel. Dra huvudcylindern klämmor till 132 tum-pounds.
16

bekläda insidan av en ny vänster handtag med grepp lim. Skjut handtaget på vänster sida på styret med en vridande rörelse.
17

Lyft den nedre delen av den vänstra brytaranordningen bostäder på plats på vänster handtag. Flänsen på änden av den vänstra handtaget bör sitta tätt inuti den vänstra brytaranordningen. Montera den övre delen av brytaren montering, skruva fast skruvarna i huset på plats med hjälp av en stjärnskruvmejsel eller en Torx nyckel. Dra åt skruvarna till 45 tum-pounds.
18

Montera abborre kopplingen på vänster sida av styret bakom switch montering med en hylsnyckel. Dra åt abborre bultarna till 132 tum-pounds.
19

Skruva speglarna på plats på kopplingshandtaget abborre och frambromsen huvudcylindern. Löst åt muttrarna Spegellås. Sitt på motorcykeln, med framhjulet pekade direkt framåt, och justera speglarna tills du kan se tydligt bakom dig genom båda speglarna. Dra åt muttrarna spegel lås med en skiftnyckel.
20

Tryck säkringen i säkringshållaren för att återaktivera motorcykelns elsystem. Skjut vänstra sidoluckan nedre flik i öppningen skuren i motorcykelns ram, tryck sedan lockets övre infästning bossar i ramens genomföringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111620.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.