Hur man installerar bafflar i Motorcykel Pipes

Motorcykel avgaser bafflar är viktiga för att bevara den rättsliga ställningen för en cykel. Baffeln bidrar att minska decibelnivån av avgasljud, vilket kan vara ganska högt. Många områden har lagar på plats dikterar den högsta tillåtna decibel av avgaserna. Bafflarna upprätthåller också mottryck i systemet, vilket underlättar i avgaserna sophantering och förhindrar utsläpp av alltför fria kolväten (oförbränt bränsle) i atmosfären. Områden som kräver en avgasanalyssystem som en del av inspektionen klistermärken processen kommer sannolikt att misslyckas en obafflad cykel på grund av alltför fria kolväten. Saker du behöver
Baffel satt
Borr satt
borrmotorn
självgängande, 1/4-tums bultar (en för varje baffel) katalog Skiftnyckel

Visa fler instruktioner
1

Håll plattan på undersidan av röret med koniska delen av baffeln som pekar framåt och baffeln bakändan flush eller bara framåt slutet av röret. Märk röret på botten där kon vilar.
2

Borra ett 1/4-tums frigående hål vid konan markeringen på botten av röret. Borra ett 3/16-inch styrhål i den koniska delen av baffeln.
3

Sätt baffeln till avgaskanalen. Rikta in hålen i röret och skärmen. Montera 1/4-tums, självgängande skruv i hålen och dra åt ordentligt. Detta kommer att dra skärmkonen tätt mot röret och hindrar den från att skramla på grund av motorns vibrationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106796.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.